Spoločnosť SecTec, a.s. Vás pozýva na 9. ročník najväčšej konferencie v rámci IT bezpečnosti na Slovensku – SecTec Security Day 2019.

Konferencia sa bude konať 14. marca 2019 v CINEMAX Bory Bratislava. Čaká Vás vysoko odborný program, kde uvidíte zaujímavé prípadové štúdie v rámci bezpečnostných a virtualizačných riešení, doplnené živými demo ukážkami. Priestor bude tiež na  debaty so spíkrami a možnosť vidieť prezentované technológie priamo „v akcii“. Máte tu jedinečnú príležitosť stretnúť sa a diskutovať s expertmi a špičkami vo svete IT a nadviazať nové kontakty.

Tento ročník konferencie ponúkne 22 prednášok, 12 demo ukážok a predstaví viac ako 30 spíkrov. Očakávame účasť viac ako 300 návštevníkov zaujímajúcich sa o IT technológie.

Už tradične sa na konferencii môžete nielen niečo nové naučiť ale aj zabaviť v našej FUN zóne. Každý účastník získa milý darček a bude zaradený do tomboly o hodnotné ceny. Stačí byť aktívny, prihlásiť sa do aplikácie Slido #SSD2019 a počas celej konferencie odpovedať či klásť otázky prezentujúcim.

Registrácia na konferenciu je už spustená na www.sectecsecurityday.sk a vstup je bezplatný. Využite túto jedinečnú príležitosť a registrujte sa čo najskôr.

Značky: