Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Preprava domáceho miláčika vo verejnej doprave môže byť stresujúca ako pre naše zvieratá, tak aj pre nás a vo väčšine bežných taxíkov dokonca chlpaté zvieratká ani nie sú vítané. Preto spoločnosť Bolt zavádza novú tzv. „Pets“ kategóriu pre domácich miláčikov, ktorá je momentálne dostupná pre cestujúcich v Bratislave.

Ako majiteľka mačky som veľmi rada, že zavádzame túto kategóriu. Viem, aká náročná môže byť pre každého napríklad banálna cesta k veterinárovi. Chceme, aby naši zákazníci mohli so svojimi domácimi miláčikmi vždy pohodlne a bez stresu cestovať a dostať sa tam, kam potrebujú. Zavedením tejto novej kategórie prepojíme cestujúcich s vodičmi, ktorí radi vozia aj domácich miláčikov. Už nebude potrebné volať vodičovi, aby sa uistili, že ich pes alebo iné zviera je vo vozidle vítané,“ hovorí Soňa Stloukalová, Country Manager platformy Bolt pre Českú a Slovenskú republiku.

Vozidlá pripravené na prepravu domácich miláčikov sú rovnaké ako v hlavnej kategórii Bolt s tým, že cestujúci zaplatí 2 eurá navyše za svoje zvieratko. Takže či už idete do práce alebo na výlet, váš domáci miláčik môže byť všade s vami. Kategóriu „Pets“ pre domácich miláčikov v aplikácii Bolt ľahko identifikujete podľa labky zobrazenej na príslušnej kategórii.

Značky: