Predstavenie novej generácie slúchadiel Galaxy Buds 3 Pro sme očakávali skôr, nakoniec si ešte počkáme.

Slúchadlá Samsung Galaxy Buds 3 Pro sú jedným z najočakávanejších produktov nositeľnej elektroniky z dielne juhokórejského výrobcu. Ich predstavenie sa očakávalo už po boku série smartfónov Samsung Galaxy S24, ktoré prebehlo len nedávno, tieto informácie sa nám však nakoniec nepotvrdili. Počas nášho komentovaného živého prenosu počas predstavovania telefónov ste sa nás aj vy pýtali práve na tieto slúchadlá a konečne máme bližšie informácie k ich predstaveniu.

Podľa všetkých dostupných informácií sú najnovšie slúchadlá z dielne Samsungu v príprave. Špekuluje sa aj o ich predstavení po boku iných zariadení, konkrétne na ďalšej udalosti Galaxy Unpacked. Bližšie informácie si predstavíme v tomto článku.

Samsung Galaxy Buds 3 Pro prídu pravdepodobne v lete

Nebolo by to ničím nezvyčajným, keby si Samsung vybral na predstavenie svojich slúchadiel letné mesiace. Posledná generácia v podobe Samsung Galaxy Buds 2 Pro prišla na trh ešte v auguste roku 2022, keď sa ukázali po boku modelov ako sú Samsung Galaxy Z Flip4 či Galaxy Z Fold4. Aj tento rok by sa tak pripravované slúchadlá s označením Samsung Galaxy Buds 3 Pro mohli ukázať spolu s ďalšou generáciou skladateľných smartfónov. A ako je to už zvykom, výrobca si na túto udalosť opäť vyberie letné mesiace.

Samsung Galaxy Buds2 ProZdroj: Samuel Hindy
Samsung Galaxy Buds2 Pro

Samsung si minulý rok dal od Pro verzie slúchadiel pauzu a Galaxy Buds 3 Pro by tak prišli na trh až po dvoch rokoch od predstavenia poslednej generácie. Tá už dnes mierne zaostáva za konkurenciou, keďže technológie sa neustále posúvajú vpred. V roku 2023 si však Samsung dal pauzu, aby mohol predstaviť dostupné slúchadlá z radu FE.

Vlastnosti slúchadiel zatiaľ nie sú známe

Zatiaľ nie je známe, aké vylepšenia ponúknu slúchadlá Samsung Galaxy Buds 3 Pro v porovnaní s ich predchádzajúcou generáciou. Niektoré dohady však poukazujú na integráciu AI, rovnako, ako to Samsung spravil aj v prípade série Galaxy S24. Medzigeneračné zmeny však nemajú byť príliš výrazné, no napriek tomu sa očakáva vysoký záujem o pripravované slúchadlá. Staršia generácia už bude mať v čase ich predstavenia dva roky a ich používatelia budú pravdepodobne chcieť siahnuť po novšej generácii.

Zdroj: sammobile.com, androidcentral.com

Prečítajte si aj:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.