Dizajn základného modelu série Buds3 potvrdený.

Kórejská spoločnosť o pár hodín predstaví viacero zaujímavých zaradení, ktoré budú odprezentované počas udalosti Galaxy Unpacked v Paríži. Samsung 10. júla usporiada konferenciu, na ktorej  ukáže skladateľné zariadenia Galaxy Z Flip6 a Galaxy Z Fold6, a nové inteligentné hodinky série Galaxy Watch7, vrátane modelu Galaxy Watch Ultra. Vieme, že počas udalosti budú na trh uvedené aj nové slúchadlá série Galaxy Buds3, ktorých unboxing video uniklo na internet. Video odhaľuje detailný pohľad na model Galaxy Buds3, ktorý prinesie nielen celkom nový dizajn, ale aj ďalšie zmeny. 

Z pohľadu dizajnu je vidieť zmeny nielen pri samotných slúchadlách, ale aj pri nabíjacom puzdre, ktoré je vo vrchnej časti priehľadné. Táto zmena je veľmi príjemná a určite sa bude páčiť viacerým budúcim majiteľom týchto slúchadiel. Účet OnlyTechAE zverejnil niekoľko obrázkov a unboxing video nových slúchadiel Samsung Galaxy Buds3, ktoré sa mu podarili získať iba pár hodín pred ich oficiálnym predstavením v dvoch farebných variantoch.

To nám už teraz umožní si tieto slúchadlá poriadne pozrieť z každej strany. Portál AndroidAuthority na druhej strane informuje, že už skôr sa na internete objavil aj model Galaxy Buds3 Pro, ku ktorému sa teraz pridávajú aj klasické Buds3. Ide pritom a zaujímavý fenomén, pretože slúchadlá Galaxy Buds3 Pro sa objavili aj na facebookovom profile fungujúcom v našom regióne.

Profil OnlyTechAE zverejnil na sociálnej sieti X.com fotografie a videá slúchadiel Galaxy Buds3 v bielom a šedom farebnom prevedení. Ani pri týchto slúchadlách nie je jasné, či boli zakúpené od predajcu alebo či boli získané iným spôsobom. Dôležitejšie je, že Galaxy Buds3 sú slúchadlá v štýle Apple AirPods, čo znamená, že nemajú gumené nadstavce. Detaily si pozrite vo videu.

Doterajšie úniky dokonca (neoficiálne) potvrdili aj cenu Galaxy Buds3 Pro, ktoré sa podarilo ich čerstvému majiteľovi získať za 250 dolárov, čo znamená, že Buds3 budú o niečo lacnejšie. Naše odhady ceny si pozrite na tomto odkaze.

Zdroj: OnlyTechAE, AndroidAuthority

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.