Pozrite si video zo skutočného používania skladateľného smartfónu Galaxy Fold.

Do spustenia predaja, zostáva prvému skladateľnému smartfónu od kórejskej spoločnosti, ešte viac ako mesiac. Video zariadenia sa objavilo online aj vďaka tomu, že ho používa niekto iný, ako pracovník Samsungu. Video má svoj pôvod vo Vietname a podrobne ukazuje, ako zariadenie funguje v zloženom a rozloženom stave.

Najviac viditeľným je zhyb v strede väčšieho 7,3-palcového panela a nateraz sa vynára aj jedna podstatná otázka. Bude prehnutie displeja tak viditeľné aj pri konečnom produkte?

Konštrukcia sa zdá byť pevná, ako aj rozloženie hmotnosti zariadenia. Používateľovi sa podarilo zložiť telefón len jednou rukou, keď ležal na stole, čo znamená, že aj tento skladateľný smartfón bude pomerne ľahko ovládateľný.

Zo softvérových informácií je zrejmé, že Galaxy Fold má nainštalovaný Android 9.0 Pie. Fold bude samozrejme aj obsahovať to najlepšie, čo má Samsung momentálne k dispozícii, vrátane Snapdragonu 855, 512 GB vnútorného úložiska a 12 GB pamäte RAM.

Video nám ponúka celkový pohľad na tento zaujímavý smartfón, pričom sa zdá, že funguje správne a aj mechanizmus robí svoju prácu bez problémov. Pokiaľ by ste mali záujem o tento čerstvý kúsok zo sveta technológií, tak si budete musieť pripraviť približne 2 000 eur, čo je stále pomerne “málo” v porovnaní s Huawei Mate X so základnou cenou 2 300 eur.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

iPhone X Fold: Luxusný koncept skladateľného smartfónu od Applu (video)

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.