Ak používate viacero mobilných zariadení súčasne, je vysoko pravdepodobné, že ich aj súčasne nabíjate.

Na to je samozrejme potrebných viacero nabíjačiek. Čo tak vymeniť štyri za jednu s jedným káblom do 230 V napájania? Sieťová nabíjačka VALUE USB 2.0 Multiport Charger vám to pohodlne umožní. Má 4 výstupy USB 2.0 vstupy a súčasne nabíja všetky pripojené zariadenia. Špecifikácie na výstupe sú 2 × 5 V / 1 A a 2 × 5 V / 2,4 A. Dva vstupy podporujú funkciu Smart ID, ktorá rozpozná potrebný nabíjací prúd pre pripojené zariadenia. Nabíjačka je v bielej farbe s rozmermi 28 × 57 × 90 mm. Vstupný prúd je 100 ÷ 240 V, pomocou napájacieho kábla 2 pin Euro s dĺžkou 1,2 m. Výhoda zariadenia sa prejavuje pri cestovaní, keď nie je potrebné so sebou nosiť viacero USB nabíjačiek pre všetky vami používané zariadenia. Potrebné sú len napájacie káble k nabíjaným zariadeniam.

NabijackaValue-3_web2016_3_nowat

Zapožičal: Kabel.sk
Cena: 27,84 EUR

Tento článok vyšiel aj v tlačenom májovom vydaní TOUCHIT č. 4/2016, preto sa niektoré skutočnosti uvednené v článku, môžu odlišovať oproti aktuálnemu dátumu publikovania.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.