Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

CANAL+ Group a SPI INTERNATIONAL s radosťou oznamujú, že integrácia SPI INTERNATIONAL v skupine CANAL+ bola, v nadväznosti na schválenie všetkými príslušnými úradmi vo všetkých európskych jurisdikciách, dokončená.    

SPI INTERNATIONAL ako globálna mediálna spoločnosť, ktorá má v Európe rozsiahle aktivity a značné skúsenosti s distribúciou obsahu a vysielaním na celom svete, prináša skupine CANAL+ Group úžasné príležitosti na posilnenie ponuky plateného televízneho vysielania na všetkých európskych trhoch a možnosť ponúknuť nové služby zákazníkom na celom svete.

Skupina CANAL+ Group je potešená, že SPI INTERNATIONAL bude pokračovať v celosvetovej expanzii a ďalej rozvíjať svoje podnikanie spôsobom, ktorý prospeje celej skupine.

O SKUPINE CANAL+ GROUP

CANAL+ Group je popredná mediálna spoločnosť a prevádzkovateľ platených televíznych kanálov. CANAL+ Group má výrazné medzinárodné zastúpenie v Európe, Afrike a Ázii. CANAL+ Group má na celom svete dokopy 23,7 miliónov predplatiteľov, z toho 9 miliónov vo Francúzsku. Vďaka STUDIOCANAL je CANAL+ Group tiež európskym lídrom vo výrobe, akvizícii a distribúcii celovečerných filmov a televíznych seriálov. Je tiež popredným hráčom v odbore bezplatného televízneho vysielania, ktorý spravuje niekoľko kanálov a agentúru na predaj reklamy. Skupina CANAL+ Group je plne vlastnená celosvetovou skupinou Vivendi, ktorá sa zaoberá integrovaným obsahom, médiami a komunikáciou.

Značky: