Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Unikátne zariadenie na dopĺňanie tekutiny do ostrekovačov EcoTank z dielne slovenských vynálezcov Richarda Vámoša a Juraja Saktora bolo predstavené v celosvetovej premiére na UNITI EXPO výstave v nemeckom Štuttgarte.

IMAG3888_web2016_3_nowat

Z viac ako 425 vystavovateľov z 36 krajín pútali Slováci pozornosť jedinečným riešením, ktorého primárnym cieľom je odľahčiť životné prostredie a zároveň ponúknuť zákazníkom intuitívny a jednoduchý spôsob tankovania tekutiny do ostrekovačov. Návštevníkov z významných spoločností zaujal dizajn, originálna technológia ako aj biznisové riešenie. EcoTank je navrhnutý ako štandard pre akúkoľvek čerpaciu stanicu s dôrazom na jednoduchú inštaláciu bez stavebných úprav a jednoduché použitie bez potreby zapájať do prevádzky zariadenia obsluhu čerpacej stanice.

IMAG3886_web2016_3_nowat

„Výstava UNITI EXPO ponúka tie najlepšie a najsofistikovanejšie riešenia pre oblasť riadenie a vybavenia čerpacích staníc. Po prvýkrát sme sa na tomto celosvetovom podujatí zúčastnili aj my a odprezentovali sme naše jedinečné riešenie dopĺňania kvapaliny do ostrekovačov. EcoTankom sme vzbudili záujem u potenciálnych partnerov nielen z pohľadu technického riešenia ale aj svojim environmentálnym rozmerom, ktorý reprezentuje náš produkt. Veríme, že aj vďaka tomu, sa už čoskoro stane EcoTank štandardom na čerpacích staniciach vo svete,“ hovorí Juraj Saktor, CEO EcoTank.

Značky: