Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Aktuálna vianočná kampaň Slovenskej sporiteľne sa vracia k hodnotovému konceptu #mamnato, ktorý banka spustila v lete 2018.

Cieľom konceptu je inšpirovať, prekvapovať a vyvolávať pozitívne emócie. Slovenská sporiteľňa sa tak ako inovatívny a zodpovedný líder opäť snaží ľudí inšpirovať, aby si viac verili. Robí tak prostredníctvom príbehu vianočnej gule, ktorá sa chcela stať hviezdou. Viera v seba, vo svoje schopnosti, je prvým predpokladom akéhokoľvek úspechu.

„Vianočnou kampaňou posilňujeme positioning značky a komunikáciu našej silnej vianočnej ponuky čo najširšiemu publiku. S televíziou ako médiom sa snažíme tentokrát pracovať realtimovo, využívame gamifikáciu a prepájame TV s mobilom. Link na našu vianočnú ponuku sa objaví v mobile každého, kto pošle bezplatnú SMS. Kampaň posilňuje lojalitu našich klientov, aktívne bankovanie so Slovenskou sporiteľňou a súčasne vytvára príležitosti pre akvizíciu, a to vianočným a hravým spôsobom,“ povedala Dáša Juríková, riaditeľka odboru stratégie a rozvoja značky Slovenskej sporiteľne. Kampaň pobeží do januára 2020.

Slovenská sporiteľňa poprvýkrát využila vo svojej komunikácii poloanimovaný TV spot, ktorý vznikol v spolupráci s agentúrou Zaraguza. Hviezdne Vianoce navyše podporila aj hviezdnou produktovou ponukou:

• Hypotéka s úrokovou sadzbou už od 0,79 % ročne
• Účet zriadený digitálne na 3 mesiace zadarmo, aj s modernými platbami mobilom
• Spotrebný úver s odmenou 20 eur za každých prenesených 500 eur
• Kombi vklad s úrokovou sadzbou 2,5 % ročne

Súčasťou vianočnej kampane je aj veľká SMS spotrebiteľská súťaž, do ktorej sa môžu zapojiť všetci Slováci. Vyhrať tak môžu ceny v celkovej výške viac ako 100 000 eur.

Vizitka kampane

Kreatívny riaditeľ: Michal Pastier
Stratég: Juraj Pobjecký
Art director: Milan Malý
Senior copywriter: Eva Myjavcová
Account: Jaroslava Huljaková
Režisér: Dano Dekan
Kamera: Martin Chĺpik
Produkčná spoločnosť: Hitchhiker films
Producent: Ivan Hulík
Postprodukcia: Alien studio
Hudba: Morten Harket – Can’t take my eyes off you
Media: Wavemaker
SMS súťaž: Slovenská sporiteľňa, Ideamix

TV SPOT