Do svojej ponuky ho zaradil operátor Orange.

Nokia T20 patrí do segmentu kvalitne vybavených tabletov na úrovni 200 eur, ktoré sme za posledné mesiace v našej redakcii testovali. Samozrejme s prihliadnutím na jeho cenu a celkový pomer cena/výbava.

Faktom je, že tento tablet odporúčame, nakoľko ponúka veľmi dobrú výdrž batérie, plynulé reakcie a prísľub nadštandardnej softvérovej podpory (2 veľké aktualizácie systému Android a 3 roky bezpečnostných aktualizácií). Poteší aj vysoký maximálny jas displeja na úrovni 400 nitov, čo je v tejto cene nadštandard. Škoda len trochu mdlého podania farieb a absencie podpory pre streamovanie Netflixu v HD rozlíšení – detaily si prečítajte v našej recenzii.

Tablet Nokia T20 je už oficiálne v predaji aj na Slovensku. V ponuke ho má operátor Orange v modrom farebnom variante, s LTE konektivitou a v špecifikácii 4 GB RAM/64 GB za cenu 229 eur. Neskôr bude k dispozícii aj u ostatných partnerov, resp. predajcov.

Zdroj: Nokia, Orange

Prečítajte si aj:

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit