Do ponuky zaradil aj Samsung Galaxy A25 5G a Honor Magic6 Lite.

Telekom po dlhšej dobe oznámil novinky vo svojom portfóliu zariadení, ktoré si môžete zakúpiť s novým paušálom. Hlavnou novinkou sú recyklované smartfóny iPhone 12 a iPhone 12 Pro v 128 GB verziách.

Telekom predáva recyklovaný iPhone 12 za cenu 489 eur, čo je o 100 eur menej v porovnaní s novým telefónom v obchodoch. Výsledná cena, ktorú za telefón zaplatíte, je však nižšia vďaka dotácii na zariadenie. Jej výška sa odlišuje v závislosti od vášho paušálu. V prípade paušálu Komplet je cena 389 eur a konkrétnu cenu pre váš paušál si môžete skontrolovať priamo na webe operátora TU.

Plná cena recyklovaného iPhonu 12 Pro je 649 eur. Opäť platí, že výsledná cena je nižšia a to v závislosti od vášho paušálu. Cenu si môžete skontrolovať na webe Telekomu TU.

Telekom zaradil do svojho portfólia aj smartfóny Samsung Galaxy A25 5G v čiernej farbe so 128 GB úložiskom. Ceny pre jednotlivé paušály sú dostupné na webe Telekomu TU.

Poslednou novinkou je Honor Magic6 Lite v čiernej farbe s 256 GB úložiskom. Ceny pre jednotlivé paušály si môžete pozrieť TU.

Zdroj: Telekom

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit