Klávesnice môžu byť lacným artiklom, no aj drahším módnym výstrelkom.

Investícia do správnej klávesnice sa vždy vyplatí. Nie vždy však musí byť tá investícia vysoká, keďže klávesnica môže byť aj produktom, za ktorý nezaplatíte ani 20 eur. V každom prípade však treba rátať s tým, že tá správna klávesnica by mala byť pre vás pohodlná, malo by sa vám s ňou dobre pracovať a nemala by mať nejaké výraznejšie problémy s ovládaním.

My sme si tak pre vás pripravili výber klávesníc, za ktoré nemusíte zaplatiť veľa . Rovnako však pre vás prinášame klávesnice s pekným podsvietením, charakteristickým aj pre herné klávesnice, navyše so spoľahlivými a pohodlnými klávesmi. Ak teda aktuálne hľadáte novú klávesnicu alebo vám jednoducho vaša stará nevyhovuje, pozrite sa na náš výber a inšpirujte sa ním.

Havit GAMENOTE KB500L

Lacnou, no predsa štýlovou klávesnicou, je Havit GAMENOTE KB500L, ktorá prichádza s elegantným podsvietením aj nízkou cenou. Nezaplatíte za ňu ani len 20 eur, no získate napríklad možnosť naprogramovania kláves podľa vlastných preferencií či RGB podsvietenie. Ide o káblovú membránovú klávesnicu s klávesmi s vysokým zdvihom, ktorá si vás získa na prvý pohľad.

Cena: 16,73 eura

Zakúpiť si ju môžete na tomto odkaze

Havit GAMENOTE KB500LZdroj: top4mobile.sk
Havit GAMENOTE KB500L

BlitzWolf BW-KB2

Ideálnou klávesnicou nielen pre hráčov je aj mechanická klávesnica BlitzWolf BW-KB2 s RGB podsvietením a možnosťou káblového pripojenia. Tlačidlá sú navyše plne programovateľné a môžete si ich teda prispôsobiť podľa preferencií. Celá klávesnica je vybavená 87 klávesmi, čím si zabezpečuje kompaktné rozmery a možnosť využívania aj v stiesnených priestoroch. Jej cena navyše taktiež nie je príliš vysoká, čím poteší aj úsporných používateľov.

Cena: 38,90 eura

Zakúpiť si ju môžete na tomto odkaze

BlitzWolf BW-KB2Zdroj: top4mobile.sk
BlitzWolf BW-KB2

Baseus K01A

Elegantnou, kompaktnou, no aj cenovo dostupnou klávesnicou je aj Baseus K01A. Dostupná je v dvoch farebných prevedeniach, ktorými osloví aj dámy a navyše sa dokáže pripojiť až k trom zariadeniam súčasne. Ide o bezdrôtovú klávesnicu s klávesmi s nízkym zdvihom. Ideálna je aj na menší stôl vďaka jej kompaktným rozmerom a na jej napájanie vám postačia dve batérie typu AAA.

Cena: 40,90 eura

Zakúpiť si ju môžete v ružovom prevedení na tomto odkaze

Zakúpiť si ju môžete vo fialovom prevedení na tomto odkaze

Baseus K01AZdroj: top4mobile.sk
Baseus K01A

Motospeed K82

Kompaktná klávesnica Motospeed K82 bude ideálna ako pre hráča, tak aj pre bežného používateľa počítača. Disponuje RGB podsvietením a je dostupná v dvoch farebných prevedeniach. Podsvietenie má navyše k dispozícii až 14 efektov, takže vaša klávesnica môže vždy vyzerať inak. Typ klávesnice je mechanický a aj napriek vyššej cene môže byť vaším skvelým doplnkom k počítaču.

Cena: 52,90 eura

Zakúpiť si ju môžete v bielom prevedení na tomto odkaze

Zakúpiť si ju môžete v čiernom prevedení na tomto odkaze

Motospeed K82Zdroj: top4mobile.sk
Motospeed K82

Tento výber klávesníc pokrýva káblové aj bezdrôtové klávesnice rôzneho druhu. Obsahuje navyše aj herné klávesnice, ktoré si pri používaní jednoducho obľúbite. Ak teda hľadáte aktuálne nejakú klávesnicu k vášmu zariadeniu, budeme radi, ak sa naším výberom inšpirujete. V rámci našich tipov na príslušenstvo sme však už pokryli aj ďalšie témy, ktoré nájdete nižšie.

Zdroj: vlastné

Prečítajte si aj:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.