Premiérová časť relácie bude odvysielaná v sobotu 13. júna.

Existujúci web a časopis Top Aplikácie čoskoro doplní rovnomenná televízna relácia. Tú do svojho programovaného portfólia zabudovala televízia PLUS.

Relácia bude prinášať užitočné a zaujímavé tipy na mobilné aplikácie. Úlohy moderátorov sa zhostili členovia divadelno-improvizačnej skupiny Tri tvorivé tvory (3T) – Juraj Šoko Tabaček, Lukáš Pucho Puchovský a Stano Staško.

TV PLUS bude vysielať reláciu Top Aplikácie pravidelne každú sobotu podvečer. Premiérový diel si môžete pozrieť túto sobotu (13. júna) o 17:55.

Nie je prekvapením, že partnerom televíznej relácie je spoločnosť Slovak Telekom, ktorá sa v mobilných aplikáciách angažuje už dlhšie. Vydáva (už spomenutý) časopis Top Aplikácie, ktorý ponúka vo svojich predajniach zadarmo. Takisto prevádzkuje webovú stránku (a pridruženú mobilnú aplikáciu).

Dodajme, že mobilné aplikácie sa snaží propagovať aj český Telekom. Česká a slovenská pobočka navzájom spolupracujú. Časopis Applikace dávnejšie slúžil ako základ slovenskej verzie magazínu. Hoci existuje aj česká televízna relácia Applikace (vysiela ju Prima COOL), Top Aplikácie majú byť v televíznej podobe „samostatnou jednotkou“.

Tri tvorivé tvory (3T) budú Slovákov vzdelávať o mobilných aplikáciách

Tri tvorivé tvory (3T) budú Slovákov vzdelávať o mobilných aplikáciách

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit