K dispozícii je pre zariadenia so systémom Android aj iOS, resp. iPadOS.

Copilot je názov umelej inteligencie, ktorú ponúka Microsoft. Funguje na podobnom princípe ako ChatGPT a dá vám odpovede na všemožné otázky. Službu môžete využiť aj na vytvorenie obrázkov a môžete s ňou komunikovať po slovensky.

Microsoft Copilot je dostupný bezplatne cez webový prehliadač na webe copilot.microsoft.com alebo priamo v systéme Windows 11 – hoci, v slovenskej verzii tohto operačného systému zatiaľ Copilot nenájdete.

Microsoft CopilotZdroj: Microsoft
Microsoft Copilot vo webovej verzii

Microsoft najnovšie sprístupnil svoju umelú inteligenciu aj prostredníctvom mobilných aplikácií pre smartfóny a tablety so systémom Android a iOS, resp. iPadOS. Aplikáciu Copilot si môžete stiahnuť z obchodu App Store a Google Play.

Copilot je pre Microsoft dôležitá služba, ktorá by mala byť základom novej generácie počítačov, ktoré budú založené na umelej inteligencii. Microsoft kvôli tomu dokonca po takmer 30 rokoch vynovil klávesnicu pre počítače so systémom Windows.

Microsoft CopilotZdroj: Microsoft
Microsoft Copilot je najnovšie dostupný aj ako mobilná aplikácia pre Android a iOS

Zdroj: App Store, Google Play

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit