Nákupná horúčka už naplno vypukla.

V predchádzajúcich dňoch sme priniesli niekoľko tipov na Black Friday nákupy a rady, na čo si dať pozor. V tomto súhrnom článku tieto tipy a odporúčania nájdete pekne pokope.

1. Black Friday v očiach Slovákov

Každý rok čakajú tisícky milovníkov zliav na koniec novembra. Je to obdobie, kedy sa koná Black Friday – najväčšia nákupná horúčka v roku. Obchodníci sa celé mesiace pripravujú a 29. novembra odhalia najlepšie zľavy a akcie pre svojich klientov. Viac sa dočítate v článku na tomto odkaze.

2. Najlepšie obchody – Black Friday na Slovensku

Na Black Friday Global nájdete všetky informácie o Black Friday na Slovensku aj na celom svete. Preskúmali sme túto udalosť v rôznych obchodoch aby ste nič nezmeškali a o nič neprišli. Navyše tu nájdete najlepšie zľavy zo Slovenska, ktoré poskytuje Picodi – najlepší a najväčší poskytovateľ zliav na svete! Viac sa dočítate v článku na tomto odkaze.

3. Black Friday v Samsungu

Samsung spustil vo svojom internetovom obchode a vo svojich značkových predajniach akciu Black Friday. Viac o akcii Samsungu sa dočítate na tomto a tomto odkaze.

4. Smartfóny Sony Xperia sú v Black Friday zľave: Nižšia cena aj výhodný balík s PlayStation 4

Sony Xperia 1 Professional Edition

Sony Xperia 1 Professional Edition. Zdroj: Sony

Sony oznámilo zlacnenie smartfónov Xperia pri príležitosti Čierneho piatka. V rámci týchto zliav môžete výhodnejšie získať telefóny Xperia 5 a Xperia 10, či si kúpiť balíček Xperia 1 + PlayStation 4 za nižšiu cenu. Viac sa dočítate v článku na tomto odkaze.

5. 6 Naylepších tipov na Black Friday nákupy. Využite zľavy do výšky až 60 %

zdroj: pixabay.com

Využite špeciálnu Black Friday ponuku so zľavami až do 60 %. Zľavy platia v predajniach a e-shope NAY od 29. 11. od 9:00 do 1. 12. 2019, alebo do vypredania zásob. Pri nákupe od 100 € môžete využiť aj nákup na splátky s 0 % úrokom na 10 mesiacov bez akontácie. V článku nižšie sme pre vás pripravili 6 tipov na najlepšie Black Friday nákupy. Celú ponuku si môžete prezrieť na tomto odkaze. Viac sa dočítate v článku na tomto odkaze.

6. Black Friday s Geekbuying: Elektrická kolobežka Kugoo S1 Pro so zľavou 35 % + ďalšie zľavy

Počas týchto dní je pripravené veľké množstvo zaujímavých akciových ponúk. Z tejto ponuky vyberáme kolobežku Kugoo S1 Pro, ktorú sme v našej redakcii aj testovali. Recenziu si môžete prečítať na tomto odkaze. Doručenie kolobežky trvá 2 – 7 pracovných dní priamo z európskeho skladu. Doprava je zadarmo, takže k akciovej cene kolobežky nie sú pripočítané už žiadne ďalšie náklady. Viac s dočítate v článku na tomto odkaze.

7. Navigácia Sygic je v Black Friday zľave: Pozrite si kompletnú ponuku

Zdroj: Sygic

Zľavy až do výšky 82%. Sygic oznámil akciovú ponuku na svoju navigáciu a doplnkové služby. Samostatnú licenciu pre región môžete teraz získať za 9,99 eur, svetovú licenciu s dopravnými informáciami od 17,99 eur. V Black Friday zľave sú aj doplnky, ktorých cena je o 60% nižšia v porovnaní s bežnou cenou. Výnimkou je doplnok Premium for CarPlay, ktorý je v 50% zľave. Mirrorlink Addon v akciovej ponuke nie je. Viac sa dočítate v článku na tomto odkaze.

8. Black Friday s Geekbuying: Bluetooth reproduktory a TWS slúchadlá v zľave až do výšky 62 % + ďalšie zľavy

Počas týchto dní je pripravené veľké množstvo zaujímavých akciových ponúk. Z tejto ponuky vyberáme reproduktor s 360-stupňovým zvukom Tronsmart Element T6 MaxDoručenie reproduktora trvá 2 – 7 pracovných dní priamo z európskeho skladu. Doprava je zadarmo, takže k akciovej cene už nie sú pripočítané žiadne ďalšie náklady. Aktuálne je v európskom sklade tento reproduktor iba na predobjednávku, čo môže dodanie predĺžiť. V čínskom sklade je reproduktor dostupný s predpokladaným doručením v rozmedzí 15 – 25 dní. Doprava je takisto zadarmo. Viac sa dočítate v článku na tomto odkaze.

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.