Komunikačná aplikácia pre Android, obdržala tmavý režim.

Ďalšou aplikáciou na odosielanie správ, ktorá sa bude  môcť pochváliť tmavým režimom, je aj Viber. V utorok o tejto novinke, informovala spoločnosť aj na svojom Twitter konte. Pred časom, túto možnosť obdržala aj aplikácia Facebook Messenger.

Nový režim bude šetrnejší k batérii, bude chrániť oči a aj svetlo zo smartfónu bude menej rušivé, keď ho budete používať v tmavých miestnostiach.

Po spustení aplikácie by malo byť upozornenie vidieť priamo v spodnej časti zoznamu rozhovorov. Prepínanie tmavého režimu sa nachádza na karte Viac > Nastavenia > Vzhľad. Ak sa toto nastavenie nezobrazuje, skontrolujte, či ste aktualizovaní na najnovšiu verziu aplikácie. V redakcii nám aplikácia funguje už s tmavým režimom.

Používatelia iOS obdržia tmavý režim približne za dva týždne. Táto informácia pochádza priamo od podpory Viberu. V súčasnosti, musí byť tmavý režim na Android zariadeniach, povolený v nastaveniach manuálne. Automatické zapínanie počas nočných hodín, by mohlo prísť s ďalšou aktualizáciou.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Ako aktivovať tmavý režim v Messengeri

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.