Kolekcia Crash Bandicoot N. Sane Trilogy bude dostupná aj na iných platformách.

Ohlásenie kolekcie hier s obľúbeným lišiakom Crashom Bandicootom vyvolalo nadšené reakcie množstva hráčov. Aj my sme si zaspomínali, ako sme Crasha sledovali v dobe popularity relácie Maxihra.

Vydavateľ, spoločnosť Activision, teraz oznámil ďalšie detaily. Prezradil, že hra sa dostane na trh 30. júna 2017 vo verzii pre PlayStation 4. Reedícia Crash Bandicoot N. Sane Trilogy totiž obsahuje hry Crash Bandicoot 1 – 3.

Reedícia Crasha však bude pre túto konzolu exkluzívna iba časovo. Znamená to, že neskôr si hru budete môcť kúpiť a zahrať aj na iných zariadeniach. Activision všetky dostupné platformy zatiaľ nešpecifikoval, avšak predpokladáme, že Crash by sa mohol objaviť aj vo verziách pre Xbox One a PC. Takisto sa špekuluje o verzii pre novú konzolu Nintendo Switch.

Správu budeme aktualizovať, keď Activision zverejní zoznam všetkých platforiem. Aktuálne je dôležité, že si kvôli Crashovi nemusíte kupovať PS4 a že si budete môcť prvýkrát užiť jeho pôvodné dobrodružstvá aj mimo konzoly PlayStation.

Časovú exkluzivitu potvrdilo aj samotné Sony

Prečítajte si aj:

Crash Bandicoot sa vracia

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit