… brutálne dobre.

Spoločnosť Bethesda počas svojej E3 konferencie predstavila znovuzrodenie kultovej FPS hry DOOM. O jej existencii sme vedeli už dávnejšie, avšak až dnes sme uvideli prvé súvislé zábery z hrania. A musíme uznať – DOOM vyzerá brutálne. Či už spôsobom boja alebo celkovou atmosférou.

DOOM sa na nič nehrá a zameriava sa na číru a frenetickú akciu. Zabudnite na automatické uzdravovanie, v DOOMovi budete zbierať lekárničky a brnenie ako pred 20 rokmi. Nechýba brokovnica, motorová píla a ďalšie klasické nástroje zhuby. Novinkou sú špeciálne animácie boja nablízko, ktoré vhodne dopĺňajú tempo akcie.

Hra sa dostane na trh na jar 2016 vo verzii pre PC, Xbox One a PS4 a ponúkne režim jedného hráča, ale aj multiplayer. Ten nám atmosférou pripomína výbornú kompetitívnu strieľačku Quake III Arena. Súčasťou hry bude režim Snapmap, ktorý umožní tvoriť nové mapy a zdieľať ich medzi hráčmi.

Doplnené: Pozrite si ukážky hrania v plnej dĺžke

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit