Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Na Slovensku je nekonečne veľa krásnych miest bez davu turistov. Stačí ich len objaviť, nabáda operátor v novej letnej kampani a opäť dáva svojim klientom nekonečné dáta zadarmo.

Až dva mesiace neobmedzeného dátovania si toto leto môžu užiť všetci zákazníci Telekomu s paušálom. V júli i v auguste si môžu zákazníci jednoducho aktivovať v Telekom aplikácií balík nekonečných dát.

Letná kampaň s cestovaním a opäť aj humorom

Atraktívny benefit tentokrát komunikuje letnou kampaňou o turistike na Slovensku. Tá sa aj z dôvodu koronavírusu stala na Slovensku až natoľko obľúbenou, že najmä počas letných víkendov sa turisti môžu veľmi ľahko stretnúť s radmi ľudí na frekventovaných horských chodníkoch či davmi pred populárnymi prírodnými atrakciami.

„Vidíme to každý rok v médiách a nejeden z nás to aj sám zažil. Turistika na Slovensku zažíva v poslednom období veľký boom. Je skvelé, že si čoraz viac ľudí nachádza cestu k prírode, zároveň je však trochu bizarné ocitnúť sa v rade uprostred malebnej doliny. Aj s prihliadnutím na aktuálnu pandemickú situáciu sme si povedali, že je to problém, na ktorý by sme chceli v kampani poukázať,“ hovorí Petra Novotná, manažérka značky a  marketingovej komunikácie zo Slovak Telekomu, a dodáva: Veď na Slovensku je nekonečne veľa krásnych miest, ktoré zívajú prázdnotou. Veríme, že aj vďaka nekonečným dátam zadarmo budú naši zákazníci objavovať tieto miesta jednoduchšie.

Natáčanie spotu prebiehalo vo Vrátnej doline, pod Chlebom, v Jánošíkových dierach, Kráľovej studni a na Liptove.

(Video Stál, stál) https://youtu.be/ycUW9NlfuUM

Zdieľajte svoje tipy na výlety a vyhrajte

Kampaň vznikala aj v spolupráci s Horskou záchrannou službou, ktorej tipy na turistami neobjavené zákutia z celého Slovenska sa počas celého leta budú objavovať na instagramovom profile operátora.

Svoje tipy na zaujímavé miesta môžu zdieľať aj samotní používatelia spolu s hashtagom #nekonecneobjavy na Instagrame. Tie najlepšie tipy od používateľov operátor prezdieľa aj na svojom profile a zároveň sa môžu všetci zapojiť do pripravenej súťaže o mobilné telefóny a ďalšie vecné ceny, ktorá prebieha až do 15. augusta.

Značky: