Dobrovoľná zvolávacia akcia sa týka európskych zástrčiek pre zariadenia NVIDIA SHIELD Tablet a SHIELD TV.

NVIDIA oznámila dobrovoľnú zvolávaciu akciu pre európske zástrčky napájacích adaptérov pre zariadenia SHIELD. Pokiaľ vlastníte zariadenie NVIDIA SHIELD Tablet a / alebo NVIDIA SHIELD TV a kúpili ste si ho v období od júla 2014 do mája 2017, odporúčame navštíviť oficiálnu stránku http://www.nvidia.com/support/adapterrecall, ktorá obsahuje všetky potrebné informácie. Prostredníctvom danej stránky si môžete takisto vyžiadať novú zástrčku, ktorú vám výrobca pošle zadarmo.

NVIDIA spustila dobrovoľnú zvolávaciu akciu na základe zistenia, že tzv. „plochý konektor“ môže na európskej zástrčke za určitých podmienok prasknúť a predstavuje teda riziko zásahu elektrickým prúdom. Osobne sme sa s týmto problémom nestretli a nevieme ani o žiadnom takomto incidente. Zvolávacia akcia je dobrovoľná, takže môžete, ale aj nemusíte, uplatniť svoj nárok na novú zástrčku. Nakoľko starú zástrčku netreba nikam posielať a výmena spočíva iba v tom, že vyplníte webový formulár a NVIDIA vám následne bezplatne pošle novú zástrčku, odporúčame ju využiť. Pre istotu.

Zdroj: NVIDIA

Prečítajte si aj:

Recenzia NVIDIA SHIELD TV (2017): Takto vyzerá budúcnosť televízie

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit