Čakáte prírastok do rodiny a neviete sa dočkať? V spolupráci s Kociky.sk a Owlet sme pripravili jedinečnú súťaž o inteligentný monitorovací systém pre bábätko značky Owlet. Ide o Owlet duo, ktoré pozostáva z inteligentnej ponožky a kamery. Súťaž nájdete nižšie na tejto stránke.

Ide o unikátne a inteligentné riešenie, ktoré bude monitorovať zdravotný stav vášho bábätka vďaka kombinácii špeciálne navrhnutej inteligentnej ponožky a kamery. Vďaka tomu budete vždy v aplikácií vidieť, či je s vašim drobcom všetko v poriadku. Owlet už niekoľko týždňov testuje aj náš kolega v redakcii a monitoruje svojho dvojmesačného syna. Recenziu na inteligentnú ponožku s jeho doterajšími skúsenosťami si môžete prečítať tu, recenziu na Owlet kameru pripravujeme.

Toto zariadenie si však pochvaľujú tisícky rodičov po celom svete. Prečítajte si napríklad príbeh záchranárky Nikol či otecka Jakuba.

Záchranárka Nikol odhalila, že jej syn nedýcha

Owlet – detská pestúnka, ktorá monitoruje srdcovú činnosť a okysličenie. Tieto hodnoty sú pre nás veľmi dôležité, nakoľko náš syn po narodení ostal kvôli zdravotným ťažkostiam v nemocnici dlhšie a tam sa prvýkrát stalo, že náhle prestal dýchať. Dôvod bol neznámy.

Doma som mala pripravený obyčajný monitor dychu do postieľky, ale po tejto skúsenosti som začala ako správny zdravotník hľadať na internete tzv. detský pulzný oxymeter. Náhodne pri prezeraní sociálnych sieti som objavila značku Owlet a ihneď som začala hľadať viac informácií. Obyčajný detský oxymeter bol cenovo náročný (viac ako 1000 eur) a na rozdiel od Owlet smart sock sa v domácich podmienkach použiť nedá.

Po príchode z pôrodnice sme používali inteligentnú ponožku nepretržite, ako počas spánku tak aj v bdelom čase syna, čo nám zachránilo jeho život. Keď sme si mysleli, že už máme to najhoršie za sebou, tak vo veku 2 mesiacov po obedňajšom dojčení pri odgrgnutí, kedy som synčekovi nevidela tvár, sa náhle rozozvučal alarm, ktorý ma upozornil, že sa niečo deje.

Owlet Smart Sock 3Zdroj: TOUCHIT
Inteligentná ponožka Owlet Smart Sock 3 a kamera Owlet Cam 2

Ihneď som zložila syna dole a uvidela ako úplne zbledol, mal prevrátené oči a nedýchal. Moja záchranárska časť sa aktivovala, snažila som sa neprepadnúť panike a začala som konať. Ako prvé bolo oslovenie aj s bolestivým podnetom (stlačenie ušného lalôčika, alebo zatlačenie na hrudnú kosť). Keďže to nezaberalo tak som ho položila na zem a začala úvodnými vdychmi, nám našťastie stačili iba 2 a syn opäť začal dýchať.

Odvtedy sa Owlet stal našou neoddeliteľnou súčasťou. Pri ceste autom, na návštevách, v kočíku, ale aj pri spoločnom spaní, kedy je Owlet jedinou možnosťou, ako správne monitorovať dieťa bez toho aby falošne zachytávalo dospelách, ako iné baby monitory. Preto sme za Owlet vďační.

Owlet skutočne pomáha

Náš syn Vincent (2 mesiace) nosí inteligentnú ponožku Owlet a z utorka na stredu ponožka odhalila tachykardiu. Okamžite sme volali záchranku, ktorá ho ešte pri vedomí dopravila do nemocnice. Takže Owletu patrí veľké ďakujeme, skutočne funguje – napísal Jakub z Českej republiky.

Owlet Smart Sock 3Zdroj: TOUCHIT
Owlet Smart Sock 3: Vľavo senzor, ktorý meria tep, okysličenie krvi a analyzuje spánok. Vpravo látkové ponožky v dvoch veľkostiach

Súťaž o kompletný monitorovací systém Owlet a prémiovú bábiku

V súťaži môžete vyhrať kompletný inteligentný monitorovací systém Owlet, ktorý pozostáva z inteligentnej ponožky Owlet Smart Sock 3 a kamery Owlet Cam 2. Navyše môžete vyhrať aj prémiovú bábiku pre vaše dieťatko.

Odpovedzte na súťažnú otázku nižšie vo formulári a zaradíme vás do žrebovania. Správnu odpoveď nájdete v našej recenzii Owlet. Súťaž prebieha do 16. 7. 2023. Výhercu uverejníme po tomto termíne na tejto stránke.

Výhercom sa stáva Michal Kováč z Prešova. Výhercu sme oslovili, kvôli odovzdaniu výhry.

Súťaž TOUCHIT o monitorovací systém pre bábätká OwletZdroj: TOUCHIT
V súťaži môžete vyhrať kompletné balenie Owlet vrátane ponožky a kamery a pribalíme vám aj prémiovú bábiku
No Fields Found.

Prečítajte si aj: