Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Expresnú donášku potravín a ďalších položiek pre domácnosť môžu už oddnes prostredníctvom Wolt Marketu plne využívať aj Košičania. Po nedávnom úspešnom otvorení v Bratislave zamieril Wolt Market aj na východ Slovenska.

Koncept online supermarketu s expresnou donáškou do tridsiatich minút, si zákazníci veľmi rýchlo obľúbili. Je to tak vďaka viacerým výhodám, ktoré so sebou tento koncept nesie. Oproti bežnému nakupovaniu si zákazníci môžu užívať pohodlie pri online nakúpe na jednom mieste, rovnako ako aj ušetrený čas. “Dôležité však je, že sa zákazníci môžu spoľahnúť na kvalitu a čerstvosť potravín,” hovorí Jana Trnovská, riaditeľka Wolt Marketu pre Slovensko a Českú republiku.

Košický Wolt Market bude prostredníctvom partnerských kuriérov Woltu rozvážať potraviny a iný tovar z Moldavskej ulice a rozvozom pokryje väčšinu mestských častí Košíc. Wolt Market tak rozšíri ponuku online donášky potravín na platforme Woltu v Košiciach. Okrem potravín tu má Wolt už teraz široké zastúpenie partnerov v kategóriách ako kvety, alkohol, chovateľské potraviny, drogéria či knihy. „Prvý Wolt Market v Bratislave prekonal naše očakávania a veríme, že tomu tak bude aj v Košiciach, kde vidíme veľký potenciál a dopyt po tejto službe. Široký a kvalitný sortiment s expresnou donáškou zaručuje Wolt Marketu silnú pozíciu medzi ostatnými online supermarketmi,“ dodáva Jana Trnovská. Wolt Market bude na platforme Woltu v Košiciach dostupný každý deň a zákazníci určite ocenia čerstvé potraviny ako ovocie, zeleninu, pečivo, ale aj drogériu či iný tovar základnej a sezónnej potreby.

Celkový sortiment Wolt Marketu tvorí ku dňu spustenia približne 1 800 produktov a každým dňom budú pribúdať ďalšie. Nakúpiť jednoducho online môžu zákazníci od mnohých obľúbených značiek. Wolt reaguje aj na požiadavky tých, ktorí sú na kvalitu a pôvod potravín nároční. Okrem klasických produktov, preto vo Wolt Markete Košičania nájdu aj výrobky od lokálnych výrobcov a fariem ako sú Cottbus, Stará Mama, Farma Turová a pridávať sa budú ďalší. Samozrejme, Wolt Market sa snaží vychádzať v ústrety aj zákazníkom s intoleranciami alebo tým, ktorí preferujú vegetariánsku alebo vegánsku stravu. Zákazníci tu nájdu produkty od známych značiek ako Garmen Gourmet, Alpro alebo aj chutné orieškové maslá od Slowlandia. O vysokom prispôsobení sortimentu svojim zákazníkom hovorí aj Jana Trnovská: „Cieľom Wolt Marketu je priniesť zákazníkom kvalitné produkty a skvelý zákaznícky servis, ktorý im uľahčí život a ušetrí čas. Sortiment vo všetkých našich Wolt Marketoch sa preto snažíme neustále rozširovať, rovnako ako aj prispôsobovať rôznym stravovacím preferenciám a želaniam zákazníkov.“

Zákazníci si z Wolt Marketu v Košiciach môžu nakúpiť tovar v minimálnej hodnote 6 EUR, pričom prvé dva týždne od spustenia služby bude dovoz v rámci doručovacej zóny pre všetkých zadarmo. Ku každému nákupu dostanú Košičania navyše 20-percentný cashback, ktorý môžu využiť pri svojej ďalšej objednávke a takisto aj malé prekvapenie.

Značky: