Zatiaľ pre americký trh.

Ide o bezdrôtovú nabíjačku, domácu kameru a robota. Volajú sa skutočne charakteristicky a podľa zavedených zvyklostí značky, teda Mi Wireless Charging Pad, Mi Home Security Camera, and Mi Robot Builder Rover. Novinky sú zároveň skutočne plodným rozšírením toho, čo značka ponúka. Testovali sme už rýchlovarnú kanvicu, projektor ale aj zubnú kefku.

Prémiová čínska značka sa tento raz chváli bezdrôtovou nabíjačkou s podporou Qi a 10 W výstupom. Táto hodnota sa považuje za rýchle nabíjanie a je to vlastne nutnosť na to, aby mohla konkurovať napríklad 18 W káblovému rýchlonabíjaniu.

Domácich kamier je tu ako maku, bezpečnostná kamera od Xiaomi podporuje 360° zobrazenie a rozlíšenie Full HD. Opäť niečo, na čo budú fanúšikovia tejto značky reagovať. Má podporu obojsmernej audio komunikácie, ovláda, ako inak, cez aplikáciu Mi Home.

Robot na ovládanie je zaujímavosť, ktorá nielen poteší ale na nejaký čas aj zabaví už po rozbalení. Je totiž v rozloženom stave a skladá sa z 1086 dielikov. Postaviť si môžete buldozér, tank alebo vozidlo. Ovládané cez smartfón s podporou Android a iOS.

Zdroj: The Verge

Prečítajte si aj:

Druhá šanca: Xiaomi otvára ďalšie predajne. Vieme kde, kedy a aké budú zľavy (doplnené o presné miesta predajní)

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.