Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Podnikatelia na Slovensku čoraz viac obľubujú online softvérové riešenia.

Dôkazom je rastúci počet používateľov účtovného a fakturačného softvéru Keepi od spoločnosti SOFTIP. Za tri roky od jeho uvedenia na trh narástol ich počet na viac ako 8 500. Oceňujú predovšetkým možnosť pohodlného plnohodnotného riadenia jednoduchého aj podvojného účtovníctva a ekonomickej agendy pre najmenších podnikateľov aj pre firmy.

Keepi už krátko po svojom spustení zaznamenalo raketový štart. A rýchly nárast zákazníkov pokračuje. Medziročne ich pribudlo takmer 2 500. Vďačí za to aj rozširujúcim sa službám, ktoré sa vyvíjajú na základe požiadaviek používateľov. „Najnutnejší základ pre vedenie agendy a tvorbu závierky je spracovaný výborne a dostupný zadarmo,”  hovorí účtovníčka Viera Grmanová. To je atraktívne hlavne pre malých a začínajúcich podnikateľov či pre start up projekty.

Výhodou Keepi je, že dokáže rásť spolu s firmou. „Cloud computing je dnes už rešpektovaný a plnohodnotný spôsob realizácie softvérových služieb. Flexibilita Keepi a ponuka viacerých komfortných balíčkov so schopnosťou okamžite sa prispôsobiť rastúcim potrebám spoločnosti sú silné argumenty v prospech tohto riešenia. Dôkazom je aj fakt, že za tri roky bolo pomocou Keepi vystavených už takmer štyristotisíc dokladov,“  hovorí Ing. Radovan Bálent, člen predstavenstva a riaditeľ divízie SME spoločnosti SOFTIP.

Keepi poskytuje možnosť bezplatného vedenia účtovníctva či daňovej evidencie, a to v používateľsky prívetivom a jednoduchom prostredí. Garantuje dostupnosť 24/7, kontinuálnu podporu, vývoj v súlade s požiadavkami legislatívy, maximálnu bezpečnosť potvrdenú certifikátom informačnej bezpečnosti podľa normy ISO 27 001 a flexibilitu podľa potrieb zákazníka. Je tak adekvátnou alternatívou klasických on-premise ERP riešení.

Keepi je postavený na platforme Microsoft Windows Azure. Jeho kvality už krátko po uvedení na trh ocenila aj samotná spoločnosť Microsoft, ktorá mu v kategórii „Najlepšie Cloudové riešenie (Azure+Office365)“ udelila titul Microsoft Industry Awards Winner.

Značky: