Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Zľavomat.sk hľadá svojho vlogera!

Nová netradičná pozícia, ktorú ponúka najväčší inšpiračný portál na Slovensku, dá šancu kreatívcom a milovníkom tvorby online videa. A pritom úplne postačí, ak uchádzač miluje natáčanie zaujímavých videí a vlogov.

Zľavomat hľadá šikovnú osôbku bez rozdielu veku či vzdelania, ktorá je plná super nápadov a hlavne sa nebojí otočiť kameru na seba či chytiť selfie tyč a pripraviť zaujímavé video, v ktorom si zahrá hlavnú úlohu.

Ponúkame dream job pre milovníkov tvorby online videí aj autorov vlogov. Náš nový kolega alebo kolegyňa by sa nemal báť vystúpiť pred kameru, mal by prichádzať s vlastnými nápadmi na témy a byť dostatočne samostatný. Hľadáme človeka, ktorý si bude svoju prácu užívať a dokáže svojím vlastným štýlom ukázať zákazníkom aj partnerom pravú tvár Zľavomatu: ako pracujeme a fungujeme, ako sa zabávame aj ako testujeme naše ponuky,“ vysvetlil Štefan Miho, marketingový manažér Zľavomat.sk.

Ako na to?

Záujemcovia nájdu  ponuku na zaujímavý job priamo na Zlavomat.sk aj s detailným zadaním. Termín na zaslanie vlastnoručne pripraveného krátkeho videa (optimálna dĺžka od 1 do 5 minút) na tému Moje obľúbené jedlo je do 12. októbra 2016.

Ako sa uchádzači rozhodnú tému vizuálne spracovať, je len na nich, pokojne na nás môžu vybaliť svoje freestyle video o čučoriedkach alebo sardinkovej nátierke. Určite nás neohúri klasický recept prípravy ich milovanej pochúťky, skôr očakávame, že nás pred kamerou pobavia svojou osobnosťou, kreatívnosťou a nápadom,“ dodal Štefan Miho.

Čo za to?

Odmenou tejto jedinečnej bytosti bude zaujímavý plat, možnosť skúšať ponuky zo stránky na vlastné telo aj kožu, pohodová atmosféra i otvorená firemná kultúra, tímbildingy, opekačky, chodbovice, brainstormingy, mesačné kredity aj ďalšie benefity.

Značky: