Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Máme narodeniny a rozdávame milión!

Našim najlepším darčekom sú spokojní zákazníci, a preto sme si pre vás pripravili počas celého apríla desiatky súťaží, kreditových akcií, rôznych výziev a hier, v ktorých rozdáme celkovo 1 000 000 eur v kreditoch medzi vás všetkých. Niet sa čoho obávať, z našej Zľavomat torty sa ujde kúsok každému. Stačí nás občas sledovať na sociálnych sieťach alebo priamo na našom webe či blogu a kredity si vás nájdu samy.

Zľavová polícia pre vás testuje hotely

Zľavomat v spolupráci s markizáckym Teleránom odštartoval novú reláciu Zľavová polícia! V pravidelnom vysielaní uvidíte, ako aj s moderátorkou Kikou cestujeme po Slovensku a testujeme hotely, pobyty i zážitky z našej ponuky. Zľavová polícia si posvieti na úroveň ubytovania, wellnessu i gastronómie a zľavy ohodnotí bodmi od 1 do 5. Sledujte Teleráno a nenechajte si ujsť naše testovacie komando v akcii.

Koleso šťastia má nový imidž a s kreditmi to roztočí aj na mobiloch

Naše koleso šťastia sa poriadne nahodilo! Teraz sa točí v nových farbách a sype kredity na vaše nákupy nielen na počítačovej obrazovke, ale konečne už aj na mobiloch (mať koleso šťastia vo vrecku je paráda!). Roztočte toho šibala jedným klikom a uchmatnite si svoje kredity.

Počas apríla pravidelne sledujte Zľavomat.sk a pomôžte nám sfúknuť päť sviečok na narodeninovej torte! Hľadajte inšpiráciu, cestujte, vychutnávajte, relaxujte a užívajte si tie perfektné dobrodružstvá, ktoré na našej stránke čakajú iba na vás!

Značky: