Vývoj aplikácie napreduje čoraz rýchlejšie. 

Zdá sa, že Google sa oveľa viac zameriava aj na zlepšovanie aplikácií, ktoré sú pre platformu určené. Za rýchlejšími aktualizáciami a výrazným zlepšením používateľskej skúsenosti stojí aj beta program, ktorý je teraz dostupnejší pre viac používateľov. 

Iba koncom septembra spoločnosť zverejnila úplne prvú verziu Android Auto 7. Aj napriek tomu, že ide o beta verziu, oficiálne by mala byť dostupná v priebehu niekoľkých dní. Sme pritom zvyknutí, že Google k aktualizáciám Android Auto neposkytuje žiadne informácie ohľadom zmien, ale už teraz je známe, že Android Autom dostalo niekoľko zaujímavých zmien a vylepšení.

Očakávame, že Google do systému Android Auto prinesie aj podporu platieb. Primárne sa bude táto funkcia používať na platbu za palivo, čo umožní jednoduché platenie priamo z vozidla prostredníctvom Google Pay. Nie je však prekvapením, že táto novinka bude najskôr dostupná v USA. 

Galaxy S21 ULTRA a Android Auto
Galaxy S21 ULTRA a Android Auto. Zdroj: Ondrej Macko / TOUCHIT

Android Auto prinesie aj iné malé zmeny. Jednou z nich je aj pridanie hier. Je pritom zrejmé, že Google sa snaží používateľskú skúsenosť vylepšiť po každej stránke, najmä preto, že doteraz aplikácia zápasila s rôznymi chybami pripojenia a stability.

Pokiaľ chcete vyskúšať najnovšiu beta verziu aplikácie Android Auto, môžete si ju nainštalovať z obchodu APK Mirror. Majte však na pamäti, že ide o beta verziu, v ktorej sa môžu nachádzať viaceré chyby.

Zdroj: AutoEvolution

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.

Nechajte nám správu