Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Lámete si hlavu nad tým, ako efektne a reprezentatívne zabaliť firemné predmety, darčeky pre obchodných partnerov alebo jednoducho v čom odovzdať objednávky zákazníkom? Vtedy prichádza na scénu reklamná taška, aby raz a navždy vyriešila vaše trápenia.

Stálica medzi reklamnými predmetmi

Reklamné tašky sa každoročne umiestňujú na prvých troch miestach v obľúbenosti reklamných predmetov. Nie je sa čomu čudovať, že idú na dračku, veď sú to jedny z najpraktickejších predmetov, ktoré môže zdobiť vaše firemné logo alebo originálna grafika. A nie sú ani veľmi nákladné, práve naopak, patria k najlacnejším formám reklamy, no sú veľmi efektívne.

Reklamná taška je populárna aj kvôli tomu (teda okrem svojho prvotného účelu), že je to v podstate taká chodiaca reklama. Vy v nej zákazníkovi odovzdáte napríklad objednávku, no on cestou domov túto tašku poukazuje celým davom ľudí, ktorí sa môžu o existencii vašej firmy aj vďaka zaujímavej reklamnej taške dozvedieť. Oplatí sa preto zainvestovať do imidžu spoločnosti, aby ste kreatívnym prístupom zvyšovali povedomie o svojej značke a odlíšili sa od konkurencie.

Prispôsobte si reklamnú tašku podľa svojich predstáv

Na reklamných taškách je skvelé, že celú plochu môžete využiť na realizáciu svojich nápadov. Nemusí to byť len decentné drobné logo na taške, ale pokojne sa odviažte a pohrajte sa s jej dizajnom, aby ste dokázali upútať a byť čo najľahšie zapamätateľní. Kreativita sa v takýchto prípadoch vždy oplatí, najmä ak chcete robiť veci inak ako konkurencia.

Šikovnou offline marketingovou kampaňou môžete podporiť tú online a dosiahnuť zaujímavé výsledky. Nebojte sa preto tašku zušľachtiť napríklad parciálnym UV lakom alebo fóliou, aby ste podčiarkli jej originalitu. Cesta k vlastnej reklamnej taške začína tu: https://justprint.sk/reklamna_taska

Pestrá paleta formátov reklamných tašiek vám otvorí nové možnosti

Rôzne formáty na výšku alebo šírku vám umožnia zabaliť čokoľvek veľmi elegantne. Obľúbená taška na víno sa hodí vždy, nikdy neviete, kedy budete potrebovať obdarovať obchodného partnera milým darčekom. Zapôsobiť dokáže aj veľká reklamná taška, ktorá odnesie dokumenty a ďalšie predmety napríklad na veľtrhoch a konferenciách a v zásobe nezaškodí mať aj menšiu tašku na drobnosti a menšie objednávky. Zákazníci majú radi, keď cítia, že je o nich po všetkých stránkach postarané a aj takýto relatívne drobný detail dokáže zavážiť. Ukážte svojim klientom, že podnikanie myslíte naozaj vážne!

Papierová reklamná taška je ekologickejšia ako plastová

V neposlednom rade, pri pátraní po ideálnom reklamnom predmete je viac než žiaduce mať na pamäti aj ekologickú stránku. Nadobro sa rozlúčte s plastovými igelitkami, tým predsa už dávno odzvonilo, a dajte šancu čoraz populárnejším papierovým taškám s reklamným posolstvom. Dnes je naozaj veľmi dôležité zabrániť nadmernému používaniu jednorázových plastových tašiek a uprednostniť riešenie oveľa viac prijateľnejšie pre našu planétu.

Značky: