Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Sharp NEC Display Solutions Europe predstavuje na 20. ročníku veľtrhu Integrated Systems Europe 2024 celý rad nových produktov a riešení, čím demonštruje svoj záväzok k udržateľnému rozvoju zobrazovacích technológií.

V stánku s názvom „Smerom k zajtrajšku“ sú prezentované produkty určené na zlepšenie používania a posilnenie pozície spoločnosti Sharp/NEC ako poprednej spoločnosti v oblasti displejov pre profesionálov.

Medzi kľúčové produkty vystavené v stánku Sharp/NEC patria:

  • Energeticky úsporné displeje ePaper: 13″ a 25″ displeje ePaper s nulovou spotrebou energie na prehrávanie obsahu a čitateľnosťou podobnou papieru v najjasnejších prostrediach.
  • Séria dvLED FE: Tretia generácia displejov dvLED série FE využíva vysoko energeticky efektívnu technológiu Flip-Chip, ktorá zvyšuje vizuálnu dokonalosť a zároveň spotrebuje o 60 % menej energie.
  • Séria Sharp MultiSync® ME: Druhá generácia veľkoformátovej série MultiSync® ME prináša hodnotu a výkon pre podnikových používateľov.
  • Projektory Sharp P601Q a P721Q: Dva úplne nové 4K UHD projektory, ktoré poskytujú všestrannú hodnotu s úrovňou jasu až 6 000 ANSI lúmenov, resp. 7 200 ANSI lúmenov.
  • Séria dvLED FC Tower: Štvormetrová trojstranná inštalácia Tower s prispôsobeným LED povrchom, ktorý plynulo obopína dve strany s 90-stupňovým zakrivením s interaktívnym 3D obsahom v reálnom čase spravovaným partnerom spoločnosti Sharp/NEC pre digitálnu komunikáciu, spoločnosťou ~sedna GmbH.

Novinkou v stánku Sharp/NEC sú tento rok Technické rozhovory s odborníkmi spoločnosti Intel, ktoré sa konajú denne od utorka do štvrtka o 15:30. Odborníci zo spoločností Intel a Sharp/NEC budú diskutovať o najnovších trendoch a inováciách v oblasti digital signage a AV cez IP, ako aj o optimalizácii pracovných postupov pomocou umelej inteligencie a preskúmajú rôzne možnosti a príležitosti výpočtových modulov SDM. Rokovania budú prebiehať v angličtine a budú trvať približne 30 minút.

Okrem toho sú k dispozícii aj prehliadky stánkov s odborným výkladom, ktoré sa konajú v rôznych jazykoch a trvajú približne 45 minút. Tieto prehliadky vyzdvihujú kľúčové produkty a riešenia Sharp/NEC, prezentujú ich hodnotu a ponúkajú návštevníkom ideálnu príležitosť objavovať, učiť sa, nadväzovať kontakty a spolupracovať s globálnou komunitou v oblasti AV a systémovej integrácie.

„Sme nesmierne hrdí na to, že sa tohtoročného veľtrhu ISE zúčastňujeme s mnohými zaujímavými novými produktmi, ktoré vychádzajú z úspechu spoločného podniku Sharp/NEC,“ povedal Ian Barnard, senior viceprezident pre marketing a produktový manažment pre región EMEA v spoločnosti Sharp NEC Display Solutions Europe. „Našou víziou je stať sa poprednou spoločnosťou v oblasti profesionálnych displejov a hrdo sa hlásiť k nášmu japonskému dedičstvu. Cesta vpred je jasná: ďalej zvyšovať efektivitu a vytvárať ešte väčšiu pridanú hodnotu pre našich zákazníkov. Na čele našej budúcej cesty bude stáť náš nový prezident a generálny riaditeľ Christof Böhm, ktorý nás povedie s neochvejným záväzkom ku kvalite, udržateľnosti a zmene prostredníctvom kontinuity – hodnotám, ktoré sú základom našich zodpovedných obchodných postupov dnes aj v budúcnosti.“

Viac informácií nájdete na webovej stránke venovanej ISE alebo na našom najnovšom blogu Chystáte sa na ISE?

Kvalita robí rozdiely – Sharp NEC Display Solutions.

Kompletný sortiment produktov spoločnosti Sharp/NEC nájdete TU.

Dostupnosť a distribúcia produktov:

Výrobky je možné zakúpiť v sieti distribútorov alebo predajcov Sharp/NEC.

Distribútori pre SK sú:

– AP Media SK – https://www.apmedia.sk/
– AT Computer SK – https://www.atcomp.sk/
– eD System SK – https://www.edsystem.sk/

3 roky záruka výrobcu:

Sharp/NEC ponúka štandardnú trojročnú záruku a je možné pridať predĺženú záruku výrobcu až na 5 rokov.
Výrobca tak ponúka najvyššiu bezpečnosť investície a veľmi nízke celkové náklady na vlastníctvo.
Spoločnosť Sharp/NEC ponúka pre svoje výrobky službu SERVICE PLUS – záväzok kvality.

Sharp/NEC servis a podpora.

Servis výrobkov Sharp/NEC zabezpečuje spoločnosť:

IMPROMAT-COMPUTER s.r.o., Za Štadiónom 3, 900 01 Modra, SK
SR  Tel.: +421 948 657 147  

Značky: