Ten sa bude výrazne líšiť od predchádzajúcich generácií.

Necelý mesiac pred predstavením novej generácie skladateľných zariadení Galaxy Z Flip6 a Galaxy Z Fold6 sa začali na internete objavovať aj viaceré zaujímavé informácie o slúchadlách Galaxy Buds3 a Buds3 Pro. Tie by kórejská spoločnosť mala taktiež predstaviť už 10. júla počas udalosti Unpacked v Paríži. Počas konferencie by mali byť uvedené aj nové modely série Galaxy Watch7 spolu s hodinkami Galaxy Watch Ultra. Pri tejto silnej zostave očakávaných zariadení je možné, že slúchadlá počas konferencie nedostanú príliš veľký priestor. 

Tie už iba nedávno stihli odhaliť základné parametre, avšak teraz bola zverejnená zaujímavá správa o modeli Galaxy Buds3 Pro, ktorý má ukončiť doterajšie dizajnové smerovanie Galaxy slúchadiel. Leaker Evan Blass zverejnil dizajn nových slúchadiel, ktorý je výrazne odlišný od doterajších modelov Galaxy Buds. Buds3 Po by mali mať na základe tejto správy dizajn v štýle AirPods Pro, čo znamená, že im pribudne stopka. Je však potrebné dodať, že za rozpixelovaným obrazom sa môžu skrývať akékoľvek slúchadlá, avšak nakoľko Blass je spoľahlivým informátorom, tak je takmer isté, že zverejnený obrázok nie je falošný.

Samsung Galaxy Buds3 ProZdroj: EvanBlass
Samsung Galaxy Buds3 Pro

Samsung sa uvedením Galaxy Buds3 Pro výrazne odkloní od dizajnu ich predchodcov, čo môže pre používateľov priniesť množstvo výhod od stabilnejšieho držania v ušiach až po nové možnosti ovládania. Správa o novom predĺženom dizajne Buds3 Pro poskytuje lepšiu predstavu aj o novej funkcii „Blade Lights, ktorá by mohla do slúchadiel priniesť svetelný pásik smerujúci zo spodnej časti stopky. Slúchadlá by mali poskytovať na jedno nabitie až 6-hodinovú výdrž batérie, ktorú je možné predĺžiť vďaka nabíjaciemu puzdru o ďalších 24 hodín. Každé jedno slúchadlo bude mať vo výbave dva reproduktory, adaptívne ANC a Ambientný režim, ako aj Bluetooth 5.3.

Cena nových Galaxy Buds3 a Buds3 Pro nie je známa. Mohla by sa však pohybovať na úrovni 230 eur pre model Pro a 150 eur pre základný model Buds3.

Zdroj: EvanBlass, GSMArena

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.