Spoločnosť PLAUD.AI oznámila uvedenie PLAUD NotePin, pokročilého zariadenia na písanie poznámok s umelou inteligenciou. Je navrhnuté tak, aby zmenilo spôsob, akým spravujete svoje úlohy od práce cez školu až po domácnosť.

Plaud AI NotePin
Plaud AI NotePin

NotePin je ultratenké, ultraľahké, nositeľné zariadenie AI navrhnuté tak, aby fungovalo ako pamäťová kapsula a pomohlo zvýšiť produktivitu a efektivitu v ich kariére.

NotePin môžete nosiť ako náhrdelník, náramok, sponu alebo špendlík a toto zariadenie zaznamenáva, prepisuje a sumarizuje informácie okolo vás. Pomocou umelej inteligencie sa zariadenie časom učí a rozumie svojim používateľom, aby mohlo vykonávať bežné úlohy pred a po dôležitých stretnutiach alebo udalostiach. To vám umožňuje sústrediť sa na skutočnú prácu.

Plaud AI NotePin
Obsah dodávky Plaud AI NotePin

NotePin je viac než len zariadenie s umelou inteligenciou. je to váš vždy pripravený obchodný partner, ktorý zvládne bežné každodenné úlohy, aby ste sa mohli sústrediť na to, čo skutočne vytvára hodnotu. Toto zariadenie mení podobu profesionálneho prostredia, pretože vám umožňuje optimalizovať každodenný pracovný proces a sústrediť sa na to, čo je dôležité.

Kľúčové vlastnosti produktu

Noste svoju umelú inteligenciu so sebou: Zažite slobodu nahrávania kedykoľvek a kdekoľvek vďaka ľahkému, kompaktnému a nositeľnému dizajnu. Zaistite si komfort a pohodlie, noste NotePin ako náhrdelník, náramok, sponu alebo sponu a jednoduchým stlačením nahrávajte a zhromažďujte rozhovory
Zvládnite svoje stretnutia: Zlepšite svoj pracovný postup vďaka vylepšeným funkciám umelej inteligencie prostredníctvom aplikácie PLAUD alebo webu. Ľahko sledujte, kto čo povedal, pomocou inteligentných štítkov a zefektívnite svoje súhrny poznámok pomocou viacerých profesionálnych šablón
Nevynechajte ani slovo: Zostaňte pripravení na všetko vďaka pôsobivej výdrži batérie NotePin vrátane 40-dňového pohotovostného režimu a 20 hodín nepretržitého záznamu. Zachyťte každý detail pomocou
záznamov vo vysokom rozlíšení
Zostaňte v bezpečí, zostaňte v spojení: Vďaka šifrovaniu sú vaše údaje chránené, pričom súkromie je prioritou na každom kroku. Majte svoje zariadenie neustále na dosah vďaka zabudovanej funkcie „Find My“ a pristupujte k svojim záznamom na viacerých platformách pomocou cloudovej služby.

Toto riešenie môže ušetriť približne 260 hodín ročne vášho času. Zariadenie je vybavené funkciou stlačenia na nahrávanie, nahrávkami vo vysokom rozlíšení a pokročilými funkciami umelej inteligencie, ktoré komunikujú s vašimi rozhovormi, prepisujú a sumarizujú údaje do prispôsobiteľných šablón.

Plaud AI NotePin
Plaud AI NotePin

Vďaka všestrannosti a prenosnosti sa navyše dá nosiť nespočetným množstvom spôsobov bez ohľadu na typ alebo štýl uniformy. NotePin sa bezproblémovo integruje s aplikáciou PLAUD a webom PLAUD, čo vám umožňuje sústrediť sa na vysokohodnotnú prácu, zatiaľ čo AI sa postará o rutinné povinnosti.

Dostupnosť a ceny produktu

NotePin je k dispozícii ako predobjednávka od 28. augusta 2024 na stránke PLAUD.AI/NotePin za cenu od 169 dolárov Využiť môžete bezplatný štartovací plán bez poplatkov alebo o plán Pro s väčším počtom minút na prepis a rozšírenými funkciami AI za 79 USD ročne. Bezplatný štartovací plán obsahuje 300 minút prepisu mesačne, podporu 59 jazykov, synchronizáciu s cloudom na viacerých platformách a základné funkcie AI vrátane prepisu hlasu do textu, viac ako 10 šablón súhrnov, vizualizovaných myšlienkových máp a orezávania zvuku a označovania hlasu. Plán Pro poskytuje 1200 minút času na prepis mesačne a rozšírené funkcie AI, ako napríklad 20+ profesionálnych a vlastných šablón a ďalšie.

Zdroje: PlaudAI

Prečítajte si tiež

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.