Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Mobilné nabíjacie príslušenstvo a nové spôsoby ochrany a pripojenia zariadení

Spoločnosť Belkin, ktorá je už viac ako 40 rokov poprednou značkou spotrebnej elektroniky, oznámila inovácie v kategórii produktov na nabíjanie mobilných zariadení na cestách, ako aj riešenia, ktoré umožňujú flexibilnejšie pracovné možnosti. Všetky nové produkty boli navrhnuté v kalifornských laboratóriách spoločnosti Belkin a podčiarkujú inovácie, kvalitu a odhodlanie spoločnosti vytvárať produkty, ktoré verejnosť očakáva. Všetky nové produkty sú vyrobené z recyklovaných plastov (PCR) v súlade so záväzkom spoločnosti hľadať zodpovednejšie spôsoby výroby produktov. Na veľtrhu IFA 2024 boli v príslušných kategóriách predstavené okrem iných aj tieto výrobky.

Skladacie bezdrôtové nabíjačky s technológiou Qi2

Magnetická skladacia nabíjačka BoostCharge

Tento skladací stojan je kompaktný a pripravený na použitie. Poskytuje 15W rýchle bezdrôtové nabíjanie pre váš iPhone a ďalšie zariadenia s podporou Qi2, jeho výkonné magnetické pripojenie upevní vaše zariadenie k nabíjaciemu stojanu a udrží ho bezpečne vo zvislej alebo vodorovnej polohe na používanie „bez rúk“. Je k dispozícii v dvoch verziách: samotný stojan nabíja iba telefón; verzia 2 v 1 nabíja telefón a slúchadlá. Súčasťou balenia je 20W napájací zdroj a kábel USB-C. Prémiové materiály zahŕňajú na dotyk mäkkú podložku pod telefón, protišmykovú základňu a odolnú konštrukciu pántov.

Magnetická skladacia nabíjačka BoostCharge 3 v 1

Nabíjajte všetky svoje hlavné zariadenia pomocou tejto skladacej nabíjačky 3 v 1. Prenosná a nastaviteľná poskytuje 15 W rýchle bezdrôtové nabíjanie pre iPhone alebo zariadenia s podporou Qi2, 5 W pre Apple Watch a 5 W pre slúchadlá. Ak ju používate ako podložku, udržujte ju vo vodorovnej polohe. Ak dávate prednosť stojanu, podložku ľahko zdvihnete a udržíte stabilnú. Keď je čas ju zbaliť, jednoducho ju zložte na bezpečnú prepravu.

Magnetická bezdrôtová cestovná podložka BoostCharge Pro

Najlepší priateľ cestovateľa. Je k dispozícii vo verziách 2 v 1 aj 3 v 1. Poskytuje 15W rýchle bezdrôtové nabíjanie pre iPhone alebo zariadenia s podporou Qi2, 5W pre Apple Watch a 5W pre slúchadlá. Vďaka magnetickej technológii Qi2 bezpečne drží telefón, optimalizuje využitie energie a chráni životnosť batérie zariadenia.

Vysokokapacitné napájacie banky

BoostCharge Power Bank 10K s integrovaným káblom

Táto kompaktná 10K powerbanka uľahčuje nabíjanie. Vďaka integrovanému PD PPS môžete nabíjať svoj smartfón, slúchadlá alebo tablet pomocou USB-C. Poskytuje možnosť rozdelenia energie a nabíjania viacerých zariadení naraz. K dispozícii v čiernej, modrej a ružovej a bielej farbe.

BoostCharge Pro 3 portová powerbanka pre notebooky 20K

Táto 65W powerbanka je vyrobená s kapacitou batérie 20 K; stačí na rýchle a bezpečné nabitie notebooku, MacBooku alebo smartfónu. Jej plnofarebný digitálny displej zobrazuje stav batérie, takže môžete ľahko sledovať zostávajúce nabitie a efektívne riadiť potreby energie pre všetky zariadenia. Možnosti 65W PD prostredníctvom jedného pripojenia USB-C alebo rozdelenie výkonu medzi dve USB-C a USB-A, takže môžete nabíjať 3 zariadenia súčasne.

Zodpovednejšie vyrobené káble

Kábel BoostCharge 2 v 1 USB-C a Lightning

Nabíjajte súčasné aj budúce zariadenia pomocou tohto kábla 2 v 1. Tento kábel s certifikátmi MFi a USB-IF, ktorý bol testovaný na viac ako 30 000 ohybov a viac ako 10 000 zástrčiek, poskytuje až 60 W výkonu pre akékoľvek zariadenie USB-C alebo Lightning. Má zabudovaný vymeniteľný konektor Lightning, takže používatelia môžu ľahko prepínať medzi svojimi potrebami nabíjania. Praktický pásik na kábel udržiava kábel v poriadku a zabraňuje jeho zamotávaniu. Vonkajšie opletenie je vyrobené zo 100 % recyklovaného polyesteru s certifikáciou Global Recycled Standard (GRS) a hlava kábla a vnútorný plášť sú vyrobené z 50 % recyklovaného termoplastu s certifikáciou GRS. Ide o súčasť postupnej zmeny, ktorej cieľom je prechod všetkých našich PVC a PVC opletov na materiál PCR.

Prenosné klávesnice na prácu na cestách

Kolekcia profesionálnych puzdier na klávesnice

Puzdro Belkin Pro Keyboard vám uľahčí prácu odkiaľkoľvek. Podsvietená klávesnica Bluetooth sa spáruje s iPadom a ponúka jednoduché používanie externej klávesnice s pridanou ochranou ochranného krytu. Prvotriedna vonkajšia úprava z umelej kože chráni zariadenie, zatiaľ čo mäkký, protišmykový interiér chráni obrazovku pred poškriabaním. Klávesnica sa automaticky prebudí/uspí pri otvorení/zavretí a je vybavená veľkým trackpadom s možnosťou kliknúť kdekoľvek. Jej batéria s dlhou výdržou (460 mAh – 600 mAh) sa nabíja nezávisle od iPadu.

  • Puzdro s klávesnicou a kolískou pre iPad Air 10,9″ a iPad Pro 11″
  • Puzdro s klávesnicou Pro a magnetickým stojanom pre iPad Air 10,9″ a iPad Pro 11″
  • Puzdro s klávesnicou Pro a magnetickým stojanom pre iPad Pro 12,9″
https://www.belkin.com/pr-belkin-announces-mobile-charging-accessories-ifa-2024.html

Výhradným distribútorom značky Belkin pre Slovensko je spoločnosť SWS a.s. a AT Computers a.s.

Značky: