Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

TP-Link, popredný svetový poskytovateľ sieťových riešení a smart home produktov, predstavuje nový inteligentný zvonček s kamerou Tapo D210. Tento inovatívny produkt kombinuje moderné technológie a jednoduché ovládanie, dohľad nad vstupom do obydlia a zároveň poskytuje pocit bezpečia a pokoja.

Inteligentné funkcie s plnofarebným nočným videním

Inteligentný zvonček Tapo D210 je vybavený vysoko kvalitnou kamerou s rozlíšením 2K 3MP, ktorá poskytuje ostrý a detailný obraz pri sledovaní návštevníkov a diania pri vchode. Vďaka širokému uhlu záberu 160° dokáže kamera monitorovať rozsiahly priestor pred domom a používateľ tak má jasný a prehľadný pohľad na dianie v okolí. Kamera je navyše vybavená funkciou nočného videnia s prísvitom, a to až na vzdialenosť 5 metrov.

Nový model toho však vie oveľa viac. Predovšetkým funkcia detekcie pohybu založená na AI technológii predstavuje prelomový prvok u podobných produktov. Zvonček dokáže automaticky detegovať prítomnosť osoby pri domových dverách, pričom okamžite zasiela upozornenie priamo do mobilného telefónu používateľa. S aplikáciou Tapo, ktorá je voľne dostupná pre zariadenia s Androidom a iOS, sa dá pozerať na živý prenos z kamery alebo si prehrať záznamy z predchádzajúcich návštev. To všetko bezplatne bez akéhokoľvek poplatku alebo predplatného. Podobne jednoduché je vytváranie vlastných virtuálnych zón, pri ktorých narušení zvonček automaticky odošle notifikáciu.

Pre interakciu s návštevníkmi je zvonček vybavený obojsmerným prenosom zvuku vrátane možnosti komunikácie pomocou smartfónu. Používateľ tak nemusí byť doma, napriek tomu sa môže pomocou telefonického hovoru dohodnúť napríklad s kuriérom, kde má zanechať balík. Užitočná je aj funkcia rýchlej prednastavenej odpovede alebo možnosť hlasového ovládania pomocou Alexy či Google Asistenta.

Intuitívny, odolný a bezpečný

Samotné sprevádzkovanie inteligentného zvončeka je veľmi jednoduché a intuitívne. Tapo D210 sa dá ľahko pripevniť na ľubovoľné miesto pri dverách bez nutnosti zložitej elektroinštalácie. Napájanie je zabezpečené dobíjacou batériou s výdržou až 6 mesiacov. Navyše je odolný voči vode a prachu, čo dokladá certifikácia IP64. Bonusom je potom možnosť výberu vyzváňacieho tónu.

Bezpečnosť dát a ochrana súkromia sú pre TP-Link kľúčovou prioritou. To samozrejme platí aj pre Tapo D210. Všetky dáta sú šifrované a chránené pred neoprávneným prístupom. Tapo D210 podporuje cloudové úložisko, ktoré umožňuje vzdialené ukladanie záznamov, ale zároveň je možné využiť aj microSD kartu s kapacitou až 512 GB.

TP-Link Tapo D210 je tak ideálnym riešením pre tých, ktorí chcú jednoducho a efektívne zvýšiť bezpečnosť svojho domova. Moderný dizajn, pokročilé AI funkcie a používateľská prívetivosť robia z tohto inteligentného zvončeka vítaného pomocníka pre každú domácnosť.

Kľúčové vlastnosti zvončeka TP-Link Tapo D210:

  • Napájanie pomocou batérie so životnosťou až 6 mesiacov na jedno nabitie
  • Zorné pole s rozsahom 160°
  • Živé video s rozlíšením 2K 3MP
  • Plnofarebné nočné videnie
  • AI detekcia
  • Vlastné zóny aktivít
  • Obojsmerný zvuk
  • Vyzváňacie hovory
  • Stupeň krytia IP64
  • Lokálne alebo cloudové úložisko

Bližšie informácie o produktoch nájdete tu:
https://www.tp-link.com/cz/home-networking/cloud-camera/tapo-d210/

Značky: