Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Bezdrôtová myš s tichými spínačmi 

Bezdrôtová myš Natec Siskin je vybavená šiestimi tlačidlami. Jej ergonomický tvar poskytuje vysoký komfort pri používaní a vďaka tichým spínačom je možné myš používať dlho do noci bez rušenia okolia alebo v tichom prostredí kancelárie.

Vysoko kvalitný optický senzor presne kontroluje pohyby myši na rôznych podkladoch. Nastavenie citlivosti je možné v troch úrovniach 800/1600/2400 DPI. Jednotlivé úrovne je možné ľahko zmeniť pomocou DPI tlačidla, ktoré je na vrchu myši. Automatické uspanie v nečinnosti šetrí energiu a predlžuje životnosť batérií.

Bezdrôtové pripojenie myši Natec Siskin rieši nepríjemné motanie káblov pri drôtovo pripojených myšiach a poskytuje slobodu pohybu. Myš sa pripája k počítaču pomocou Nano USB modulu, ktorý zabezpečí stabilné pripojenie bez rušenia až do vzdialenosti 10 metrov. Vďaka funkcii Plug&Play je myš ihneď pripravená k práci. Systém si automaticky nainštaluje potrebné ovládače.

Profilovaný tvar myši uľahčí každej ruke perfektný a pohodlný úchop, ktorý umožní používať túto myš mnoho hodín bez únavy. Pogumovaný povrch vrátane rolovacieho tlačidla bráni nechcenému prekĺznutiu a zvyšuje efektivitu práce. Navyše má myš vyčlenený priestor na uloženie NANO modulu pre bezdrôtové pripojenie, čo uľahčuje prenášanie myši na iné pracovisko. Myš Natec Siskin je tak ideálnym riešením pre všetkých, ktorí často cestujú a používajú počítač na rôznych miestach. Myš sa dodáva v dvoch farebných prevedeniach: čierno-šedom a modrom.

Dostupnosť a cena

Bezdrôtová myš Natec Siskin je dostupná v dvoch farebných prevedeniach (čierno-šedá a modrá) prostredníctvom siete internetových obchodov a vybraných predajcov. Doporučená koncová cena je 9 EUR. vrátane DPH.

Viac na

https://natec-zone.com/product/mouse-natec-siskin-blue-light-blue-silent-optical-wireless-2400-dpi

https://natec-zone.com/product/mouse-natec-siskin-black-gray-silent-optical-wireless-2400-dpi

Špecifikácie

Počet tlačidiel: 6

Ultratiché spínače

Ergonomický tvar

Vyčlenený priestor na uloženie NANO modulu

Bezdrôtová prevádzka 2,4 ghz s dosahom až 10 metrov

DPI v troch úrovniach

Optický senzor s rozlíšením 800 až 2400 DPI

Pogumovaný povrch

USB 2.0

Rozmery: 43 × 72 × 112 mm

Značky: