Spoločnosť BlackBerry minulý rok predstavila model KEYone a tento rok sa od nej očakáva novinka.

BlackBerry KEYone bol inšpirovaný dizajnom starších smartfónov. Nástupca v podobe modelu BlackBerry KEYtwo (KEY2) sa dostal na verejnosť zobrazený na tlačovej fotke. Dizajnovo ostáva verný prvému modelu KEYone. S modelom KEYtwo sme sa mohli dávnejšie stretnúť aj pod modelovým označením Athena.

Dávnejšie informácie potvrdzujú, že zariadenie KEYtwo je naozaj vo vývoji a pripravuje sa na svoje uvedenie na trh.

Na zadnej strane zariadenia môžete vidieť kameru s dvoma objektívmi, takže trendu zvyšovania počtu fotoaparátov podľahlo aj BlackBerry. Takto sa chce spoločnosť priblížiť konkurencii v kvalite fotografií, čo nás teší.

Návrh na fotke zobrazuje aj 3,5 mm audio vstup, ktorý je doporučený spoločnosti TCL, aby sa objavil v novinke. Novinka môže byť dokonca štíhlejšia ako model KeyOne.

Na rozdiel od mnohých ďalších mobilných telefónov v roku 2018 to vyzerá tak, že BlackBerry nebude využívať veľkú obrazovku s pridaným zárezom, ktorý sme už mohli vidieť na rôznych špičkových zariadeniach.

Pokiaľ ste fanúšikmi fyzickej klávesnice, môže vás príprava KEYtwo rozhodne potešiť. Len je potrebné počkať na oficiálne potvrdenie o pripravovanej novinke priamo spoločnosťou BlackBerry.

zdroj: techradar

Prečítajte si aj:

BlackBerry obviňuje Facebook z porušenia dôležitého patentu

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.