Aktualizácia s označením Bundle 009 má priniesť lepší výkon hnacieho ústrojenstva, vylepšenú správu batérie a vyššiu efektivitu pri šliapaní.

Ako už isto viete, spoločnosť Fazua vlastní Porsche a od nich sa nič zlé neočakáva, však? Systém Fazua 60 nebol predstavený až tak dávno, pričom od počiatku ponúkal špičkové parametre, no nová aktualizácia ho posúva o ďalší level vyššie.

Softvérový upgrade Bundle 009 dolaďuje činnosť snímača prevodovky, vďaka čomu je preraďovanie prevodových stupňov ešte plynulejšie a efektívnejšie. Rovnako tak sa aktualizáciou zlepší aj efektivita šliapania, pričom sa zásadne skráti odozva systému medzi šliapaním do pedálov a odozvou elektromotora. Odozva na pohyb nohy sa zníži až tak, že jazdec dostane okamžitú podporu motora, čoho výsledkom majú byť rýchlejšie a istejšie rozjazdy.  

FazuaZdroj: bikeandride.cz
Fazua Ride 60

Okrem prevodového a hnacieho ústrojenstva sa nový upgrade týka aj batérie. V praxi sa zlepší efektivita, resp. účinnosť batérie v rôznych situáciách, napr. keď sa bicykel nepoužíva alebo sa inštalujú systémové aktualizácie. Potešia sa aj používatelia kompatibilných zariadení tretích strán, na ktoré bude systém reagovať po aktualizácii zásadne rýchlejšie a tiež pri tom spotrebuje menej energie z batérie.

Dodajme, že nová aktualizácia je už k dispozícii, stačí si ju stiahnuť prostredníctvom softvéru Fazua Toolbox a následne jednoducho nainštalovať do akéhokoľvek e-bicykla so systémom Fazua Ride 60

Zdroj: insideevs.com

Prečítajte si aj:

Miroslav Illéš

Miroslav Illéš
OUTDOOR | PRÍRODA | AUTOMOBILY | TECHNOLÓGIE