Dlho očakávané novinky od spoločnosti GoPro sa stali realitou. 

Modely Hero 8 a Max 360 boli pred pár hodinami predstavené v troch videách na YouTube, ktoré niesli označenie „Beyond Next Level“, „This is Action“ a „Ignite Your Creativity“. Nové GoPro kamery prinášajú celý rad prepracovaných funkcií a vylepšení výkonu, čo posúva výsledné videá opäť na novú úroveň. 

zdroj: GoPro

Nový model GoPro Max 360 pridáva oproti GoPro Fusion 360 niektoré veľmi potrebné vylepšenia. Max 360 obsahuje 16,6 Mpx senzor schopný nahrávať v rozlíšení 5,6 K pri 30 snímkach za sekundu s rovnakým zabudovaným držiakom GoPro, aký sa nachádza aj v GoPro Hero 8 Black. MAX 360 tiež pridáva schopnosť ľahko meniť zorné pole podľa potreby.

Nová rad kamier GoPro Hero 8 prichádza s niekoľkými vylepšeniami v porovnaní s predchádzajúcimi GoPro Hero 7. Hero 8 ponúka novú generáciu systému HyperSmooth 2.0, LiveBurst a držiakom GoPro zabudovaným priamo do kamery.

Hero 8 tiež obsahuje nové režimy a okrem HyperSmooth 2.0 sme sa dočkali aj  TimeWarp 2.0, vylepšeného HDR a SuperPhoto spolu s lepším nočným snímaním videa a vylepšeným záznamom zvuku.

GoPro Hero 8 bol predstavený aj spolu s novým príslušenstvom, ktoré dopomôže bezpečnému nahrávaniu v rôznych situáciách pri športe, dokonca aj pri nahrávaní videí a fotografovaní vo vode. Dostupný je aj 3,5 mm mikrofónový vstup a HDMI výstupy. V GoPro tiež pripravili režim displeja, ktorý je vhodný pre nahrávanie vlogov. Príslušenstvo bude dostupné na predobjednávky od decembra.

Nová akčná kamera GoPro Hero 8 Black sa bude predávať za 399,99 dolárov, zatiaľ čo GoPro MAX 360 bude stáť 499,99 dolárov. Bližšie informácie o nových kamerách GoPro prinesieme v samostatných článkoch.

Zdroj a fotografie: GoPro

Prečítajte si aj:

DJI predstavilo úplne novú akčnú kameru – Osmo Action. GoPro má problém!

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.