V deviatom ročníku obľúbenej ankety Mobil roka 2015 powered by O2 si môžete vybrať svojich favoritov v piatich kategóriách a vybrať tak tie najlepšie smartfóny a inteligentné hodinky minulého roka. Dnes vám predstavíme nominované zariadenia v kategórii Špičkový mobil roka. Ide o zariadenia ktoré poskytujú špičkový výkon pre náročných používateľov. Znamená to, že vám prinesú najmodernejšie technológie a inovácie. Sú to smartfóny, ktoré zvládnu vysoké pracovné nasadenie, ale využijete ich aj na relax pri hraní náročných hier, vyhotovíte kvalitné fotografie porovnateľné s kompaktmi a zostanete v spojení s priateľmi na sociálnych sieťach najvyššími rýchlosťami. Samozrejme, môžete nimi aj telefonovať.

Hlasovať za svojho favorita môžete na stránke www.mobilroka.sk.

V ankete Mobil roka 2015 powered by O2 sú do kategórie ŠPIČKOVÝ nominované tieto zariadenia:

Apple iPhone 6S

iphone_6s_vyd2015_6_nowat

Najnovšia verzia ikonického telefónu s pevnejším hliníkovým telom, Apple Touch ID druhej generácie pre rýchlejšie odomknutie, ale aj vylepšeným fotoaparátom. Absolútnou novinkou je 3D Touch, technológia rozoznávajúca silu stlačenia. Viac si prečítajte v našom článku, alebo si pozrite video.

Huawei P8

huawei_P8_vyd2015_6_nowat

Celohliníkový smartfón s jemne zaoblenými hranami a hrúbkou len 6,4 mm ponúka 5,2“ IPS NEO displej s Full HD rozlíšením. Využíva 8-jadrový procesor Kirin 930 z vlastnej dielne, podporuje siete LTE Cat6 a má výrazne vylepšený fotoaparát. Pozrite si naše unboxing video.


Lenovo Vibe X3

lenovo_vibe_x3_vyd2015_6_nowat

Najlepší smartfón výrobcu je vybavený pokročilými hudobnými funkciami a stereo reproduktormi na prednej strane, dostatok výkonu mu zabezpečuje 64-bitový 6-jadrový procesor Snapdragon 808 a 3 GB RAM. Veľký 5,5” Full HD displej poteší pri zobrazení fotografií z 21 Mpx fotoaparátu. Pozrite si ako tento telefón predstavilo slovenské zastúpenie Lenova v našom videu.

LG G4

LG_G4_vyd2015_6_nowat

Tento smartfón miernym zaoblením displeja dizajnovo pokračuje v nastolenom trende výrobcu, no unikátom je použitie kože na zadnom kryte. 5,5” displej má QHD rozlíšenie 1 440 x 2 560 px a fotoaparát disponuje laserovým zaostrovaním. Prečítajte si viac o LG G4 v našom článku.

Microsoft Lumia 950

lumia_950_vyd2015_6_nowat

Súčasný top smartfón Microsoftu s implementovaným systémom Windows 10 a unikátnym systémom Continuum, zastupujúcim notebook či tablet. 5,2” QHD OLED displej, Procesor Snapdragon 808 a 3 GB RAM, ale aj USB Type-C port sú to, čím sa novinka snaží zaujať. Pozrite si video z predstavenia tohto smartfónu. V našom článku sme sa pozreli aj na kvalitu jeho fotiek.

Samsung Galaxy S6 edge

samsung_galaxy_S6_edge_vyd2015_6_nowat

Smartfón, ktorý je prvým na svete so zakriveným displejom po oboch stranách. O jeho spoľahlivý výkom sa stará 8-jadrový procesor Exynos 7 z dielne výrobcu a 3 GB RAM. Špičkový 16 Mpx fotoaparát má svetelnosť f/1.9, manuálny režim Pro a zaznamená aj Ultra HD video. Viac si o ňom prečítate v našom článku, alebo si pozrite video.

Sony Xperia Z5

sony_xperia_z5_vyd2015_6_nowat

Najnovšia generácia Xperia série Z zaujme 8-jadrovým procesorom Snapdragon 810,  tenkým 7,3 mm vodeodolným telom, 5,2” Full HD IPS Triluminos displejom a vynoveným 23 Mpx fotoaparátom so snímačom Exmor RS. Perličkou je aj snímač odtlačkov prstov. Pozrite si video z jeho predstavenia.

Hlasovať za svojho favorita môžete na stránke www.mobilroka.sk. Každý, kto sa do hlasovania zapojí bude zaradený do súťaže o atraktívne ceny: Apple iPhone 6S, Coolpad Modena, LG Zero alebo Huawei Watch.

partneri_mr_2015_vyd5_nowat

Značky: