Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Kto raz zažil Uprising, nevie sa dočkať, kedy bude zas. To sa hovorí o festivale na Zlatých pieskoch, kde sa každý rok stretávajú hviezdy rôznych žánrov. Keď už hovoríme o hviezde, na Slovensko sa chystá jedna hollywodska. A to americký herec, producent a režisér John Malkovich. Potešiť sa však môžete aj domácej tvorbe. Vybrali sme pre vás tie najlepšie podujatia.

  1. Top Secret

Bláznivá hudobná komédia divadla La Komika Top Secret je o živote mladých ambicióznych žien, ktoré skúšajú šťastie na ceste za lepším životom. Na zámku tajomného Markýza sa dejú záhadné veci a mladá Marilyn sa to rozhodne vypátrať.

„Komédia je plná skvelých hereckých výkonov Mirky Partlovej, Karin Haydu, Tomáša Palondera, Lukáša Dózu či Števa Martinoviča. Diváci sa môžu tešiť na krásne farebné kostýmy a bláznivý humor,“ hovorí Stanislava šebeňová, marketingová manažérka spoločnosti Ticketportal.

Link: https://www.ticketportal.sk/Event/TOP_SECRET

  1. John Malkovich: Report On The Blind

Počuli ste už niekedy o hereckom koncerte? Predvedie vám ho hollywodska legenda John Malkovich. „Predstaví sa na medzinárodnom festivale Viva Musica!, ktorý Johna Malkovicha prinesie na Slovensko v exkluzívnej premiére. V Starej Tržnici 24. augusta odrozpráva svoj koncert Rozprava o slepcoch a bude to unikátne spojenie hudby a slova,“ opisuje Stanislava Šebeňová.

Link: https://www.ticketportal.sk/Event/JOHN_MALKOVICH_REPORT_ON_THE_BLIND

  1. Uprising Festival 2018

Kto bol na Uprisingu raz, teší sa na ďalší ročník. Tieto slová kolujú o festivale, kde sa každý rok predstaví množstvo hviezd rôznych žánrov. „Od 24.-26. augusta budú Zlaté piesky patriť poriadne nadupanej dávke hudby. Tento rok príde reggae spevák Gentleman, jamajské reggae skupiny Inner Circle alebo Mighty Diamonds či krásna britská raperka Lady Leshurr,“ hovorí Stanislava Šebeňová.

Link: https://www.ticketportal.sk/Event/UPRISING_FESTIVAL_2018

  1. Malý veľký muž so SĽUK-om

Muzikálový príbeh zo života Milana Rastislava Štefánika. Napísal ho Stanislav Štepka a zmapuje život tejto osobnosti od narodenia až po mýtickú smrť v roku 1919.

„Radošinské naivné divadlo sa spojilo so SĽUKOM a spoločne navštívia s predstavením Východnú, Heľpu, Senec a Detvu,“ vymenúva Stanislava Šebeňová.

Link:  https://www.ticketportal.sk/Event/Maly_velky_muz_so_SLUK_om

  1. Permanentka na zápasy HC Košice

Alebo ako potešiť mužské polovičky. Zážitok v podobe permanentky na Tipsport ligu poteší nejedného športového fanúšika alebo fanúšičku.

„Permanentku môžete kúpiť na predajných miestach Ticketportalu v OC Optima Košice, OC Max Prešov a v pokladni Steel Arény Košice formou vouchera, ktorý si následne vymeníte v uvedenom termíne v pokladni Steel Arény alebo v stánku Ticketportal v OC Optima Košice. Permanentka je prenosná,“ informuje Stanislava Šebeňová.

Link: https://www.ticketportal.sk/Event/Permanentka_HC_Kosice_sezona_20182019

Značky: