HTC zverejnilo na Twitteri informácie o chystanom prírastku série U.

Oznam je pomerne strohý a odkazuje iba na dátum predstavenia, ktorý je stanovený na koniec augusta. V príspevku sa nachádza krátke posolstvo poukazujúce, že Krása a sila sa stretnú 30. augusta 2018.

Odkaz sprevádza aj obrázok s tajomným odkazom a dátumom, že sa  chystá niečo nové. Keďže v odkaze sa neuvádza miesto predstavenia, je v celku možné, že predstavenie prebehne online.

HTC má všetko starostlivo postrážené, takže vôbec sa nevie o aké zariadenie sa bude v skutočnosti jednať. Už krátko po zverejnení oznamu vznikali prvé vtipné tipy na názov zariadenia. Podľa niektorých by mohlo nové HTC niesť aj názov HTC U12++.

HTC vydalo vlajkovú loď so Snapdragonom 845 iba pred pár mesiacmi, takže sa musíme uspokojiť s faktom, že predstavený model pravdepodobne nebude tak vzrušujúci. Možno sa mýlime a HTC 30. augusta nakoniec milo prekvapí.

Najpravdepodobnejším kandidátom na augustové predstavenie je model HTC U12 Life. S informáciami o tomto smartfóne sa pred pár dňami objavili aj nelichotivé správy o skončení výroby hardvéru spoločnosťou HTC a presunutí produkcie inému výrobcovi smartfónov.

HTC U12 Life by malo reprezentovať zariadenia strednej triedy a tomu bude aj prispôsobený hardvér. Základom bude Snapdragon 636, 4 GB pamäte RAM a 6-palcový displej. Tento smartfón to pritom bude mať veľmi ťažké a bude musieť v silnej konkurencii doslova zažiariť.

Pokým HTC nepredstaví nové zariadenie, tak stále vzniká priestor na špekulácie, ohľadom zatiaľ nepredstaveného modelu. Naposledy nás takto sklamala” Nokia 9.

Zdroj: PhoneArena

Prečítajte si aj:

HTC U12+ vs. Huawei P20 Pro: Porovnanie fotoaparátov vo dne a v noci (fototest)

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.