Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Ponuka výrobkov, ktoré IKEA predáva v cirkulárnych huboch, je od 14. júna dostupná online.

Od 14. júna nájdu zákazníci na webe www.IKEA.sk prehľad tovaru, ktorý ponúka cirkulárny hub v  obchodnom dome IKEA. Ide napríklad o použitý nábytok alebo dopredaj výrobkov, ktoré už nie sú v štandardnej ponuke. Na webe bude možné si tiež daný výrobok zarezervovať a počas nasledujúcich 48 hodín si ho vyzdvihnúť v cirkulárnom hube. „Cirkulárny hub je medzi našimi zákazníkmi veľmi obľúbený, či už ide o nábytok z expozícií, vrátený tovar alebo nábytok, ktorý sa k nám dostal cez službu Druhý život nábytku. Všetok tento tovar ponúkame za veľmi výhodné ceny. Sprístupnením tejto ponuky na webe chceme do našich cirkulárnych hubov priviesť ešte viac zákazníkov a nakupovanie im uľahčiť,“ hovorí Barbora Geršlová, manažérka pre udržateľnosť IKEA Česká republika, Maďarsko a Slovensko.

Služba Druhý život nábytku umožňuje zákazníkom ponúknuť použitý nábytok na odkúpenie späť do IKEA cez web www.druhyzivotnabytku.sk. Dohodnutá výkupná cena bude zákazníkom vyplatená pomocou elektronickej refundačnej karty IKEA. V prípade využitia dopravy zákazníkovi refundačnú kartu odovzdáme pri jeho najbližšej návšteve obchodného domu IKEA v oddelení služieb zákazníkom.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.