Ošiaľ okolo filmu Star Wars: The Rise of Skywalker využíva aj Facebook a predstavuje špeciálny tmavý režim pre aplikáciu Messenger.

Spoločnosť Facebook drží krok s dobou a taktiež sa pripravila na dlho očakávaný film Star Wars. Používateľom aplikácie Messenger ponúkne tmavý režim na štýl Star Wars. Novinku uverejnil portál TechRadar.

Pred spustením filmu Star Wars: The Rise of Skywalker sa Facebook sústredil na Messenger. Tentokrát však nový tmavý režim nebude uchovávať výdrž batérie a ani nezmierni očné napätie. Ide čisto len o zábavu, pri ktorej používatelia dostanú tapetu s rozptýlenými hviezdami, sadu Star Wars emotikonov, nálepky a filtre rozšírenej reality pre videohovory a selfie snímky.

Facebook prezentuje novinku ako limitovanú edíciu, zrejme dočasne, pokiaľ bude pretrvávať vzrušenie z filmovej novinky. Nový režim sa už šíri v rámci celého sveta, pre jeho aplikovanie je potrebné mať najnovšiu verziu aplikácie Facebook Messenger z App Store alebo Google Play.

Pre nastavenie je nutné ťuknúť v rámci chatu na možnosť Téma, kde sa dostanete k novému dizajnu Star Wars. V prípade, že túto možnosť nemáte, musíte počkať, je však isté, že ju dostanete najneskôr deň pred premiérou filmu.

Zdroj náhľadovej fotografie: TechRadar

Zdroj: TechRadar

Prečítajte si aj:

Facebook zakáže emotikony so sexuálnym podtónom