Jubilejný desiaty ročník ankety Mobil roka 2016 powered by O2 o pár dní končí. Pomôžte nám nájsť najlepšie mobily, inteligentné hodinky, Bluetooth reproduktory a slúchadlá minulého roka. Hlasujte a môžete vyhrať hodnotné ceny.

Pred desiatimi rokmi sme spúšťali anketu Mobil roka s piatimi kategóriami telefónov. V tom čase sa o vašu priazeň uchádzali modely s parametrami, nad ktorými sa dnes už len pousmeje. No vtedy sme boli nadšení z legendárnej Nokie N95 8 GB, smartfónu s inovatívnou klávesnicou Sony Ericsson P1i a hudobní fanúšikovia si pochvaľovali vysúvačku Sony Ericsson W960i.

Niektorí ešte máme doma v šuplíku iné skvosty, ktoré sme si z nostalgie odložili. Spomínate na štýlovú „žiletku“ Motorolu RAZR V8, pracovný Symbian pre náročných Nokiu E90 alebo nestarnúcu Nokiu 6300? Dodnes vídať na ulici ľudí, ktorí túto Nokiu stále používajú.

 

KLIKNI, HLASUJ a VYHRAJ>>

O funkciách a možnostiach dnešných mobilov sa nám vtedy ani nesnívalo. Každú technologickú novinku sme privítali s nadšením a žasli sme, čo všetko ešte môže telefón ponúkať. O inteligentnom príslušenstve sme pred desiatimi rokmi len uvažovali. Tak ako sa vyvíjali telefóny, menili sa aj kategórie v populárnej ankete. V jubilejnom desiatom ročníku sa ich počet rozrástol na šesť a okrem najlepších telefónov a inteligentných hodiniek hľadáme aj tie najlepšie Bluetooth slúchadlá a Bluetooth reproduktory minulého roka.

Zahlasujte v ankete Mobil roka 2016 powered by O2 a nielenže nám pomôžete nájsť najlepšie mobilné zariadenia a príslušenstvo, ale hráte o hodnotné ceny v celkovej hodnote takmer 1500 eur. Tešiť sa tak môžete na smartfóny CAT a Xiaomi, reproduktor Sony, slúchadlá Bose alebo účinnú antivírusovú ochranu ESET.

Každý z vás sa môže ankety zúčastniť len raz, a to hlasovaním v internetovom formulári na www.mobilroka.sk. Poctivé výsledky môžeme dosiahnuť jedine svedomitým hlasovaním, preto vopred ďakujeme za slušný prístup k ankete. Každý z vás tak bude mať rovnakú šancu pri žrebovaní o hodnotnú cenu.

Úprimne sa tešíme na každý váš hlas a držíme vám všetkým palce. veríme, že sa atraktívne výhry dostanú k ľuďom, ktorí si to najviac zaslúžia. Až do 10. februára 2017 môžete hlasovať na stránke www.mobilroka.sk.

 

Značky: