Krátke video aj odhalí, ako sa novinky testujú.

Na uvedenie prvého skladacieho telefónu (nielen) spoločnosti Samsung si pamätáme veľmi dobre. Celý koncept v tom čase pôsobil akosi nedokončene, čo vzbudzovalo dojem, že tento dizajn nemá veľkú budúcnosť. Pripomeňme si aj viaceré problémy s odolnosťou prvých skladacích zariadení, medzi ktorými nechýbal ani prvý Samsung Galaxy Z Fold. Teraz vychádza najavo, že na tento dizajnový faktor bol trh so smartfónmi ešte primladý a my nepripravení.

Samsung iba pred pár dňami uviedol už štvrtú generáciu skladacích telefónov, čo dáva tušiť, že je o ne čoraz väčší záujem. Samsung dokonca tvrdí, že o pár rokov by mohli tieto zariadenia v predajoch predbehnúť aj populárnu sériu Galaxy S. K tomu samozrejme dopomáha aj ich neustále sa zlepšujúca odolnosť, ktoré je v prípade generácie Galaxy Z Fold4 a Galaxy Z Flip4 na úrovni IPX8.

Predtým, ako sa smartfóny dostanú do rúk používateľov, prejdú prísnym testom odolnosti, aby sa zabezpečilo, že budú spĺňať potreby používateľov. Pokiaľ ste teda zvedaví, ako prebieha testovanie skladacích noviniek spoločnosti Samsung, pozrite si krátke video z jej produkcie. Aj keď nejde o skutočné zákulisie výroby, klip poskytne aspoň základný pohľad na testovaciu fázu.

Rozhodne ide o zaujímavý počin.

Zdroj: Samsung

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.