Očakáva sa otvorený dizajn.

Značka Nothing je na trhu od roku 2020. Za necelé štyri roky predstavila množstvo zaujímavých produktov, medzi ktorými nechýbajú viaceré modely slúchadiel, avšak za jej najväčšie úspechy je možné považovať predstavenie smartfónov Nothing Phone (2), Phone (2a) a najnovšie aj Phone (2a) Plus. Ide o dizajnové kúsky, ktoré si nepomýlite so žiadnymi inými zariadeniami na trhu. Slúchadlá značky pritom patria medzi to najlepšie v ponuke, pričom spoločnosť Nothing iba prednedávnom v upútavke ukázala slúchadlá, ktoré sa čoskoro dostanú na trh, čo neskôr aj oficiálne potvrdila.

Spoločnosť už skôr naznačila, že nové slúchadlá otvoria „Nový svet možností“. V podstate od prvých leakov je známe, že slúchadlá Nothing Ear (open) budú  na trh uvedené s otvoreným dizajnom, ktorý by mohol pripomínať ďalšie netradičné slúchadlá Sony LinkBuds. Spoločnosť Nothing dokonca iba pred pár hodinami potvrdila, že 24. septembra 2024 uvedie na trh nový “otvorený” audio produkt, ktorého názov by mal byť Nothing Ear (open). 

Netradičný dizajn týchto slúchadiel zvuku umožní z prostredia prenikať priamo do uší bez akejkoľvek fyzickej zábrany. Poslucháč tak môže hudbu, podcasty a ďalší obsah pohodlne počúvať, pričom nestratí kontakt s okolitým svetom. To je praktické napríklad pre ľudí, ktorým vadia slúchadlá vsunuté do zvukovodu kvôli nepohodliu, alebo pre ľudí, ktorí sa jednoducho nechcú izolovať.

Tento dizajn je zároveň obľúbený najmä medzi športovcami, pretože im umožňuje byť v kontakte s prírodou alebo mestským prostredím, čo je dôležité pre bezpečnosť pri behu alebo cyklistike. Uvedenie slúchadiel bude prebiehať prostredníctvom videoprenosu.

Zdroj: Nothing

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.