Dnes, o 14:45 sa na našej stránke dozviete ako je to vlastne s tým štvrtým operátorom, za ktorým je čisto slovenská spoločnosť Swan? Už teraz je jasné, že s číslicou 4 sa budeme na Slovensku stretávať často, preto je tlačovka 4. októbra, hoci je to nedeľa. Našťastie, nie o 4 hodine ráno. Tlačovka sa konala na 4. poschodí a začala presne 14:44. 

SwanPosta

Viac o téme: Minúta po minúte

Zhrnutie ponuke 4ky

Tlačová správa 4ky

Porovnávacia tabuľka predplatených kariet na Slovensku

Dozviete sa, či na naozaj pravda, že jedna minúta hovoru u nového operátora bude stáť 4 centy, ako je to s telefonovaním z miest, kde tento operátor nemá pokrytie a tiež ako je to roamingom v EUR a vo svete. Iste vás bude zaujímať, ako je to vlastne s tým národným roamingom. A budete veľmi prekvapení, kde všade sa číslica 4 objaví. Rovnako sa dozviete, čo všetko sa bude dať kúpiť už od pondelka v pobočkách Slovenskej pošty a či na všetkých. Budú len predplatené služby a ako to bude s tým, že by vám zakúpený kredit prepadol?

Logo4kaA čo tí, ktorí si už na mobilný internet zvykli? Bude niečo také ako bol neobmedzený internete za 5 Eur mesačne ako ho Swan ponúkol v marci tohto roka aj v budúcnosti? Je jasné, že niečo také bude, ale ponuka bude modifikovaná, veď sami uvidíte.

No a čo telefóny? Budú dotované a budú vôbec v predaji u tohto štvrtého operátora? S akým podielom na trhu vôbec počíta a čo prenos čísla od iného operátora? Bude sa za to platiť u štvrtého operátora? A čo ak si chcem rezervovať telefónne číslo s novou predvoľbou, aby to bolo fakt cool číslo? Dá sa to?

Na všetky tieto otázky dostanete odpoveď o 14:45 na stránke touchIT.sk.

O ponuku štvrtého operátora na Slovensku sa celkom zaujímali aj české médiá, tak sme sami zvedaví, ako to nakoniec všetko bude

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.