Kupón so zľavou až do výšky 276 eur dostane každý zákazník O2.

O2 si pripravilo Black Friday prekvapenie pre svojich zákazníkov – každý zákazník získa 25. novembra 2022 extra Black Friday kupón navyše, ktorý si nájdete v O2 aplikácii a môže ho využiť na získanie zľavy až do výšky 276 eur pri kúpe vybraného zariadenia.

Logika je totožná ako v prípade vianočných kupónov a aj v tomto prípade platí, že zákazník dostane kupón za každý z aktivovaných programov, ktoré má v O2. Black Friday kupón je platný do 9. decembra 2022 a Vianočný kupón je platný do 30. januára 2023.

Kupóny je možné využiť na kúpu týchto zariadení, pričom zľava sa aplikuje na základe toho, ktoré zariadenie si vyberiete.

Ako získať Black Friday kupón

Zákazník nájde zľavový kupón v O2 aplikácii, kde sa mu zobrazí ako O2 Black Friday príbeh. Po potvrdení tlačidla „Zobraziť zľavový kód“ sa vygeneruje kupón s unikátnym kódom, ktorý zostane uložený v O2 aplikácii v sekcii Kupóny. Kupón si môže zákazník uplatniť na predajni alebo v e-shope.

Na jedno zariadenie sa dá uplatniť jeden Black Friday kupón, nie je ho však možné kombinovať s kupónom z Vianočnej kampane. Extra O2 Black Friday kupón sa bude dať použiť do 9. decembra 2022 a Vianočný kupón do 30. januára 2023.

Zdroj: O2

Prečítajte si aj:

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit