Kuchyne nasimulujete cez skutočný plánovač do 20 minút.

Plánovanie kuchyne cez počítač je celkom bežná vec. Kuchynské štúdio vám pripraví návrh podľa ich možností tovaru a vy si vyberiete. Vyskúšate zároveň, ako dané rozmery ovplyvnia celkový výsledok vo vašej kuchyni a ako sa jednotlivé spotrebiče a „nábytok“ vojdú.

Oresi ide ešte ďalej a poskytuje inteligentný plánovač kuchýň Touch Reality, ktorý umožňuje nielen takéto navrhovanie ale aj streamovanie výsledku priamo ku vám domov. To je jeden z rozdielov oproti klasickému plánovaniu a sedeniu priamo v predajni. Teraz to už nie je treba a všetko vybavíte z domu. Čo celkovo podľa slov firmy ušetrí niečo medzi tromi a šiestimi stretnutiami.

Priamo počas návrhu a úprav, ktoré si zákazník mení v spolupráci s pracovníkom firmy, je všetko aplikované v reálnom čase. Zaujímavé na tomto procese je, že sa navrhovanie podobá na 3D hry alebo modelovanie.

Teda farby, tiene, otváranie dverí skriniek atď. je vidieť na jeho návrhu. Už počas tohto procesu môže do návrhu zasahovať a koordinovať jeho dizajn, materiály a všetky ďalšie detaily. Bežne by so zmenami musel navštíviť opätovne pobočku. Takto si zmeny vytvorí sám a s pokročilým renderingom uvidí aj to, ako jednotlivé farebné kombinácie vyzerajú reálne.

Zdroj: Oresi

Prečítajte si aj:

Navrhujeme dom a byt

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.