Razer prináša ďalšie zaujímavé novinky.

Tentokrát spoločnosť uvádza nové herné slúchadlá zo série Nari. Trojica modelov zhodne prináša THX Spatial Audio, pričom model Ultimate navyše aj jednu “špecialitku”. Pre úplne nový pocit z hrania sú slúchadlá vybavené hyperrealistickou haptickou odozvou.

Táto funkcia, vyvinutá spoločne s nemeckou inžinierskou firmou Lofelt, využíva hmatové ovládače pohybu na generovanie haptickej spätnej väzby zo všetkých uhlov a smerov. Cieľom je dosiahnuť čo najhlbšie ponorenie do hier. Ešte lepšie, táto funkcia funguje vo všetkých audio formátoch a zdrojoch, od videohier až po filmy a hudbu, a automaticky konvertuje zvukové signály na haptické.

Okrem simulovaného priestorového zvuku technológiou THX sú tri nové náhlavné súpravy – Nari Essential (99 eur), Nari (149 eur) a Nari Ultimate (199 eur) – vybavené vankúšikmi s chladiacim gélom, automatickým nastavením oblúka a bezdrôtovým 2,4 GHz pripojením.

Spoločnosť Razer dúfa, že vďaka citlivému nastaveniu cien pri rade slúchadiel Nari, väčšina záujemcov siahne práve po najvybavenejšom modeli Nari Ultimate.

Zdroj: TechRadar

Prečítajte si aj:

Razer Phone 2 neprinesie v dizajne žiadne zmeny. Príde pritom skôr, akoby ste možno čakali

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.