Fotografovanie

Telefón síce vyzerá veľmi „pracovne“, ale vedzte, že je to multimediálny kúsok. Fotoaparát podporuje nakrúcanie spomaleného videa ako aj fotenie panoramatických režimov. Na výber je viac pomerov strán, natívne 4:3, 1:1 na Instagram alebo 16:9 či 3:2. Fotoaparát sa dá naozaj dobre použiť. Aby ste pochopili, čo pre nás naozaj použiť znamená je, že sme nepotrebovali využívať iný telefón.

Taký Honor 9 alebo ešte dokonca Samsung Galaxy S7 sú pre nás telefóny, ktoré robia dobré fotky. Na tieto telefóny sme sa spoliehali na výletoch ale aj na tlačových konferenciách. Takže v prípade KEYone sme ich nepotrebovali vytiahnuť a fotili sme klasicky s týmto smartfónom. Medzi jeho prednosti patria rýchle zaostrovanie, kvalitný HDR režim a a vyváženie bielej. To posledné nebolo vždy dokonalé, ale mali sme k nemu len minimálne výhrady.

Totiž v tmavom prostredí spraví trochu hnedší odtieň zo striebornej farby. Ide jemne do hneda. Napodiv ale veľmi dobre zvládol biele LED osvetlenie, ktoré na fotkách nešlo do modra ale bolo naozaj biele.

Fotografie sú celkovo viac kontrastné, nezaškodilo by ubrať im na kontraste.

Obsah recenzie

  1. Konštrukcia a vyhotovenie
  2. Klávesnica
  3. Výkon, spotreba a parametre
  4. Operačný systém
  5. Fotografovanie
  6. Verdikt

1 2 3 4 5 6 7

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.